Исто, и мене ми дадеСега ми дава да активирам неограничен интернет така да не е проблем договорот, само трпение изгледа![]()
Nope, им треба за наградата за најбрз интернет на спидтестПогледнете го атачментот 153554
Промоцијата е активна за 1/1 Gbps брзина. По мене ова ми се чини дека праат тестирања на capacity во следните месеци и од следна година би имале пакети со поголеми брзини.
Ова!Nope, им треба за наградата за најбрз интернет на спидтест
Бив Пирамида седиште во Делчево, а покрај Делчево истите и во Македонска Каменица им се со оптика и навистина е стабилен кабелски оператер.На пример Делчево уште пред 1.5 години имаат FTTH до дома преку кабловски оператор. Да оптичко влакно имаат до соба.
Да за тие правам муабет. Кога без на гости пред некој месец се изненадив дека тргнат оптика до дома.. Брзината стабилна перфекција!Бив Пирамида седиште во Делчево, а покрај Делчево истите и во Македонска Каменица им се со оптика и навистина е стабилен кабелски оператер.
Преку Telekom MK апликацијата.
25гб роаминг е достапна само за корисниците на Magenta/Mobile Unlimited пакетите. Кај мене не дава опција за активирање на неограничен мобилен интернет која важи за сите постпејд корисници.Дури и мислам дека само преку апликација може, ако добро памтам од тоа памфлетчето.
Едит, а активираше некој 25 гига роаминг? Мене не ми ги дава тие како опција.
На unlimited тарифите, ама пишува дека е само за тие што ќе направат нов или ќе обноват договор.25гб роаминг е достапна само за корисниците на Magenta/Mobile Unlimited пакетите. Кај мене не дава опција за активирање на неограничен мобилен интернет која важи за сите постпејд корисници.
![]()
Кај мене изминаа 24 часа откако стиснав активација за гигабит брзина, пишуваше дека до 24 часа ќе стаса СМС дека е активирано, ама еве уште нема ништо, сеуште сум на 200/100 брзина.
Во апликација дава повторно да стиснам активирај.
Кај вас за колку време ви стаса порака дека е активна гигабитната брзина ?
ЕДИТ: Сега проверувам во апликацијата, стои активиран пакет за гигабитна брзина, а сеуште ми е 200/100.
Им пишав па ќе видиме.
Воопшто не ми стигна СМС кога активирав гигабитна брзина, без рестарт на рутер истиот ден брзината беше зголемена. За неограничен мобилен интернет кој се активира преку Magenta Moments, ми стигна СМС веднаш после активација. Ресетирај апликација, пробај пак да активираш, преглупа е самата апликација со еден тон багови и на Android и на iOS.Кај мене изминаа 24 часа откако стиснав активација за гигабит брзина, пишуваше дека до 24 часа ќе стаса СМС дека е активирано, ама еве уште нема ништо, сеуште сум на 200/100 брзина.
Во апликација дава повторно да стиснам активирај.
Кај вас за колку време ви стаса порака дека е активна гигабитната брзина ?
ЕДИТ: Сега проверувам во апликацијата, стои активиран пакет за гигабитна брзина, а сеуште ми е 200/100.
Им пишав па ќе видиме.
Мислам ако користиш интернет мора да имаш и фиксен број. На времето се регистрирав со фиксен број ама сега може и не требаПрашање, дали да користите мој телеком апп треба да имате и мобилен телефон од телеком или може само интернет и TV? Телеком контакт центар ме убедува дека мора и број да имам во пакет за да може да користам мој телеком апп.
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB Pack of x3 (3x120mm) PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00347A
3.460,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, LIGHT GRAY
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден