Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

neoTV и интернет од Neotel

VerGer

poweruser
9 ноември 2016
2.026
1.841
Скопје
Од кога почнал Неотел со натирање?
колку што знам од секогаш е тоа случај со нив, јас бев на пердходната локација нивни корисник пред 3-4 години .. ИП ми беше јавно секогаш во западна македонија :D плус што не пуштаа да користиш твоја опрема, само DMZ беше опција

мене не ми беше проблем генерала тоа, пошто во тоа време едини ми ускочија оптика да пуштат, поважно ми беше брзина и стабилност секако ..

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
колку што знам од секогаш е тоа случај со нив, јас бев на пердходната локација нивни корисник пред 3-4 години .. ИП ми беше јавно секогаш во западна македонија :D плус што не пуштаа да користиш твоја опрема, само DMZ беше опција
Моето искуство е сосема спротивно. На повеќе локации низ Скопје на нивна инфраструктура низ годиниве никогаш не дале натирана адреса.

Pulse

user
26 октомври 2014
1.552
1.665
127.0.0.1
Друштво, користам неколку години 100/100 пакет од Неотел во реонот на Ѓорче Петров и сум презадоволен.
Планирам скоро да барам релокација во Автокоманда околу Ист-Гејт, па некој од таа околина да сподели искуства, или да барам друг оператор?

18 септември 2020
926
865
Македонија
Друштво, користам неколку години 100/100 пакет од Неотел во реонот на Ѓорче Петров и сум презадоволен.
Планирам скоро да барам релокација во Автокоманда околу Ист-Гејт, па некој од таа околина да сподели искуства, или да барам друг оператор
Здраво,
Таму ако одат преку Телеком ќе имаш исто стабилност и брзина како што имаше, исто е буквално, само што друг рутер ќе ти донесат од Телеком или фирма што работи за Телеком. Имаше еден член на форумов од таму, ама сега веќе не е (пиши пп ќе ти пишам што е работава со него), има споделено само позитивни мислења за Неотел, од Автокоманда е.

Steam.

user
31 мај 2011
1.082
999
Чаир
Steam.'s setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5700X3D w/ Arctic Freezer 36
Motherboard
ASUS TUF B550M-PLUS
Storage
Samsung 970 EVO PLUS 1TB + 2TB WD20EZRX x2 + WD SN770 1TB
PSU
Corsair RM1000e
RAM
32GB DDR4@2666MHz
Video card
Gigabyte RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF
Case
CoolerMaster MasterBox NR600
Mouse
LAMZU Atlantis Mini Pro
Keyboard
LEOBOG A75
Audio
JCally JM20 MAX w/ AKG K371
Monitor
AOC Q27G4ZR + BenQ EX240N
OS
Windows 11
некој што го има зте модемот и да знае логин за во него? на стикерот оздола нема логин за во него, дојдоа монтираа и си отидоа со "ќе ви се јават колегите" одговор од после :) пробано админ админ админ пасс user user admin user user admin, без јузер комбинација не може btw, root zte521, сите можни комбинации што може од нет да се најдат. ZTE F670L

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
некој што го има зте модемот и да знае логин за во него? на стикерот оздола нема логин за во него, дојдоа монтираа и си отидоа со "ќе ви се јават колегите" одговор од после :) пробано админ админ админ пасс user user admin user user admin, без јузер комбинација не може btw, root zte521, сите можни комбинации што може од нет да се најдат. ZTE F670L
Ако не е user/user, јави се на техничка поддршка ќе ти ја дадат лозинката.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно