StefanPetrov
lurker
- 5 април 2016
- 525
- 910
StefanPetrov's setup
- Processor & Cooler
- 12700F / Arctic Liquid Freezer II 240
- Motherboard
- MSI PRO Z690-A DDR4
- Storage
- 1TB Firecuda 520 SSD / 500GB Kioxia Exceria SSD / 1TB WD HDD
- PSU
- Asus ROG STRIX 750W
- RAM
- 32GB G.Skill Aegis 3200 MHz
- Video card
- EVGA 3080 FTW3 Ultra 10GB
- Case
- Modecom Volcano Amirani White
- Mouse
- Razer Deathadder V2
- Keyboard
- Cooler Master MK730 Brown Switches
- Monitor
- LG 32" 165Hz QHD
- OS
- Windows 10 / Ubuntu
Офтопик:Производител се знае кој треба да го одбереш . Да не се расправаме...Едно GSX-Rче (600тка не мора ти одма на 1000ка да одиш)
Немој да сум разбрал дека си гледал Кавасакиња или Јамахи
А за Апекс ќе ме почекаш картичката да стигне - одма те контактирам во ПП
Абе какво брзинско, не ја гледам поентата на брзинско освен на патека (имам возено). За низ град само naked е. И поудобен од брзинско, и побрз е реално во нормални услови оти има поголем вртежен момент, и посекси личи naked. Поголем ќеф од крос или ендуро нема, имам возено поќе пати KX450F низ планина, ама ептен луксуз е то. За возење низ град барем и практична страна има мотор и плус ќеф се прај.
Другар имаше MT-07 го даде сега брзо, да ги имав парите во секунда ќе му го купев. Поарен и позабавен мотор немам возено, па со афтермаркет ауспух ненормален звук вади, pops and bangs.
Најдобриот мотор според мене шо постој е Aprilia Tuono V4, ама за то кој има пари хахах. Yamaha MT-09 или МТ-07 сакам, Кавасаки не сум љубител и јас ама уште помалку на Сузуки искрено.
За апекс пиши обавезно, сам сум и онака. Од ко го сменаја системот потешко се ранкова, порано лесно се стигаше до Plat и Diamond, сега тро грајндање бара.
Последна промена: