Да, ќе ја препратат, се случува.Ги препраќаат автоматски пратките кај што треба нели?
Cekaj go postarot ke ti ja donese za nekoja den.Како може овие од македонска пошта да прават вакви работи? Јас сеуште немам ја подигнато пратката ниту сум ја потпишал ама битно ја пишале како "испорачана" Со која логика вакви работи прават?
nema sto postarot da go cekam ja direktno od posta si gi zimam. Vcera ne ja zema pratkata. Ima uste edno sto kje dojde vo ponelednik I odma zaedno dvete da si gi zemam. Ama zosto gi markirat pratkite kako isporacani a ne se isporacani? 300 raci fane taa pratkata dodek da stigne kaj nas... Od kade da znaeme kakvi matni raboti kje napravat. I od koga kje napravat matni raboti kje pise isporacana i nisto nema da mozeme da napraveme.Cekaj go postarot ke ti ja donese za nekoja den.
Istoto e i kaj mene i za 2-3 dena mi ja nosel doma.
Ич не се секирај исто и мене ми направија така со потписот. Најдобро да одиш дирекно во пошта да средиш работаПогледнете го атачментот 129727
Како може овие од македонска пошта да прават вакви работи? Јас сеуште немам ја подигнато пратката ниту сум ја потпишал ама битно ја пишале како "испорачана" Со која логика вакви работи прават?
Мои 5 пратки така стојат во Карпош поштата од 30.08, и уште им се во вреќа, со поштарот се договоривме од понеделник да идам да ми ги дадеПогледнете го атачментот 129727
Како може овие од македонска пошта да прават вакви работи? Јас сеуште немам ја подигнато пратката ниту сум ја потпишал ама битно ја пишале како "испорачана" Со која логика вакви работи прават?
5 пратки машала цел месец значи. Нека останат во вреќа да се соберат повеќе пратки за 3 месеца и тамн за нова година како Дедо Мраз ќе ти дојде да ги даде.Мои 5 пратки така стојат во Карпош поштата од 30.08, и уште им се во вреќа, со поштарот се договоривме од понеделник да идам да ми ги даде
ок.WordPress ErorIzgleda na partiskata kniska ne pise deka razbirat wordpress i sql.
Погледнете го атачментот 129775
За прв пат гледам да се прими пратка и да се испрати во Недела. Ама изгледа затоа нема денес да ми стигне туку утре![]()
Шо меморија ако не е тајна ?За 21 ден стига пратка од кина со тракинг RU-NL. Беше порачал рам меморија од ибеј денеска ми стигна од кина. Не ми е јасно зошто алиекспрес не користи PostNL кога 3 пати е по брзо од маџарите..
Вероватно NL е три пати поскап од HU.Не ми е јасно зошто алиекспрес не користи PostNL
Kingston HyperX FuryШо меморија ако не е тајна ?![]()
Ne e skapo za niv nisto tam..za nas e skapo..Вероватно NL е три пати поскап од HU.
Или немаш царина ништо само ќе поднигнуваш, или ако имаш таму ќе имаш пополнето се што треба од страна на поштата, само даваш пари потпишуваш и тоа е тоа.Погледнете го атачментот 130045Ok e ova?, Cekav da se pojavi status "nedostasuva faktura" ili kako i da bese (za da im pratam fajlovi so informacii za komponentite) ali ne stigna. Kako ke ide plakanje danok, na lice mesto ?
Aha, Inace standard da si cekam karticka vo sandace da mi kaze da podignam ?Или немаш царина ништо само ќе поднигнуваш, или ако имаш таму ќе имаш пополнето се што треба од страна на поштата, само даваш пари потпишуваш и тоа е тоа.
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 140x150x26mm, adj.angle 15deg, max.3KG, WBBA03
790,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD PURPLE IntelliPower 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD44PURZ
10.970,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден