noc32
hello world
- 21 март 2016
- 354
- 307
не ти верувамЧудо се случи денес...Ми кренаа телефон од царина![]()
не ти верувамЧудо се случи денес...Ми кренаа телефон од царина![]()
хахаха...остај што ми кренаа па и многу беа финине ти верувам![]()
Само ако има за царинење (сумата ако е поголема од 800е) треба извод од банка..Ако одлучуваш да праќаш... Да имаш Фактура, Број за Следење и Извод од Банка. Најдобро си покриен со сите 3.
Зошто не ти ги отвара сликите ? Само тие или и другите несака ? ЧудноНе ми ги отвара сликите и така...Се смени статусот во
Skopje Carina 1006 Isporaka 17-AUG-22 Nedostasuva faktura
им пратив фактура на мејл па сега ќе чекам....
Фини се колку технички разговорот да е ОК . Во реалност работите не се баш „фини„ Имено откако 3 пати препратив имејл со фактура и слика од сајт каде купувам - отидов да видам до каде е работата - рекоа утре задутре - па уште еднаш отидов (за царина терминалот зборам) прашав до каде е ова тракинг бројче) - Вика „ А што е во пакетот? „ Викам - графичка - Го погледна бројчето и вика „ Аа да таа помина денеска - утре дојди земи си ја„ - Утрето - Брада - го нема тој - на одмор отишол - друг на шалтер ( исто мноогу фин беше ) - вели „Се извинуваме господине поради одморите е малку вака - бидете така - ќе ве известиме„хахаха...остај што ми кренаа па и многу беа фини![]()
Прочитај нешто наназад две-три страни овде или во тема „порачки од ЦУ (компјутер јуниврс) и ќе го најдеш одговорот.Здраво, дали некој има искуство со DHL Paket од Германија, како што разбрав оди преку нормална пошта.
Ме интерестира колку време се чека отприлика, битребало да е 1 недела?
Би требало.битребало да е 1 недела?
Ни пошта ни тракинг отвара...Ви отвара тракинг страната на македонска пошта?
Здраво, дали некој има искуство со DHL Paket од Германија, како што разбрав оди преку нормална пошта.
Ме интерестира колку време се чека отприлика, битребало да е 1 недела?
Отиде во Македонска пошта, што значи DHL пакет еAko e DHL Еxpress нема да биде по регулар така да провери си, или пушти ми го тракинг бројот и ке ти кажам
Ова е тој добриот дехаел.што значи DHL пакет е
Сите се истиОва е тој добриот дехаел.![]()
Грешка, не си пробал вистинските дехаел, тек тогаш ќе видеш што ти значи грабеж.Сите се исти![]()
Сум ги искусил и тиеГрешка, не си пробал вистинските дехаел, тек тогаш ќе видеш што ти значи грабеж.
Се смени у "1008 остаток" па ваљда ќе ја донесат...?Не мора да значи дека ќе ја донесат, понекогаш ми се јавувале или оставале картонче да одам да си ги земам, но често и ги носеле (Скопје).
Немало дополнителни давачки освен редовните (истите како да одело преку пошта).
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден