И тоа онака како за прв пост му е .Штотуку реплицираше на 3 години стар пост, кој членот сигурно заборавил дека го пишал веќе...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
членот сигурно заборавил дека го пишал веќе...
Ако си ти квази сервисер, тогаш јас не знам што е профи сервисер...Нов скем од дотичниве, фалсификувани адаптери за леново, продавани како оригинални.
Погледнете го атачментот 124473
Погледнете го атачментот 124474
Погледнете го атачментот 124475
Погледнете го атачментот 124476
Погледнете го атачментот 124477
Тешка кинезарија внатре, како што гледате, меѓутоа да не го тупам, оставам на вас да си донесете заклучок. И да, слободно повелете нападнете ме како сум квази сервисер итн итн.![]()
Па така бев нарекуван колку што се сеќавам.Ако си ти квази сервисер, тогаш јас не знам што е профи сервисер...
Не си ти квази сервисер, ти си квази фотограф. Тоа ти го донесоа за сликање или за поправање?Нов скем од дотичниве, фалсификувани адаптери за леново, продавани како оригинални.
Погледнете го атачментот 124473
Погледнете го атачментот 124474
Погледнете го атачментот 124475
Погледнете го атачментот 124476
Погледнете го атачментот 124477
Тешка кинезарија внатре, како што гледате, меѓутоа да не го тупам, оставам на вас да си донесете заклучок. И да, слободно повелете нападнете ме како сум квази сервисер итн итн.![]()
Е добро, еве не сиповелете нападнете ме како сум квази сервисер итн итн.
Wattermark.Е добро, еве не си
Ама што ја лепиш гумата за џвакање на трансформатор наместо да ја фрлиш во корпа, а?
Lenovo е над кинеската, и тоа лошо залепено, се гледа на последната слика. Со тоа @Daniel86 можел да види дека има всушност втора налепница одоздола.@Daniel86 На втората фотографија ставенa е налепница Леново врз кинеската фабричка? Или леново е на една, кинеската на друга страна?
Ајде ајде, проверено е веќе, консултирај се со колегите, или уште подобро, со "директорот", тој проверуваше во систем. Праење инкогнито профил со прво и единствено мислење со цел да ја одбрани "честа" на фирмата. Па добро имате ли вие срам? Немам намера да приложувам никакви документи, кој сака нека верува, кој не не мора. Немам никаква причина да лажам или да "заработувам" некаква си популарност, единствено што сакам е да видат членовите на овој форум па сами да си донесат заклучоци и понатамошни одлуки, за тоа ни служи форумов. Нека изгледа дека немам докази и бладам без врска, ич не ми е гајле, пак ќе кажам, кој сака нека верува, кој не не мора.Здраво Даниел, јас работам во сервисот на ДД Ком и ваков адаптер не сме добиле на сервис или имало реакција од Вас. Приложете документи да видиме кога и дека е купен од кај нас адаптерот за да провериме во систем за да можеме да го решиме проблемот. Поздрав!
Јас ако земам по дилерска цена и на тебе ја дадам иста цена како таа на сајтот дали ке работам без маржа?Без маржа ли работат?
А ти ли работиш во сервисот.... добро што правите со „расипаните“ хард дискови што ви доаѓаат на сервис? Зошто ги лажете луѓето дека „податоците им се изгубени затоа што дискот цркнал“? Дали имате малку осет за тоа дека правите голема штета на луѓето? Зошто не ги посоветувате дека има начини како да се вратат податоците од расипан хард диск? Цели животи ви доверуваат луѓето, нечовечки и така да се однесувате со клиентите.Здраво Даниел, јас работам во сервисот на ДД Ком и ваков адаптер не сме добиле на сервис или имало реакција од Вас. Приложете документи да видиме кога и дека е купен од кај нас адаптерот за да провериме во систем за да можеме да го решиме проблемот. Поздрав!
ДДСтор немаат своја залиха. Нивниот бизнис модел е купи-продај, такси служба и достава. Тие купуваат по пониски цени од Нексио и скоро сите други продажни фирми а продаваат по препорачани end-user цени, барем во најголем број случаи.Иначе последно земав графичка од дд и имаше декларација од нексио. Проверив цената во нексио беше иста до денар. Без маржа ли работат?
Ova ne vi trebase...mistakes were made.Здраво Даниел, јас работам во сервисот на ДД Ком и ваков адаптер не сме добиле на сервис или имало реакција од Вас. Приложете документи да видиме кога и дека е купен од кај нас адаптерот за да провериме во систем за да можеме да го решиме проблемот. Поздрав!
А ти ли работиш во сервисот.... добро што правите со „расипаните“ хард дискови што ви доаѓаат на сервис? Зошто ги лажете луѓето дека „податоците им се изгубени затоа што дискот цркнал“? Дали имате малку осет за тоа дека правите голема штета на луѓето? Зошто не ги посоветувате дека има начини како да се вратат податоците од расипан хард диск? Цели животи ви доверуваат луѓето, нечовечки и така да се однесувате со клиентите.
ИТ ФОРУМОВ Е ИНСТИТУЦИЈАКако ми се праи ќејф кога ќе видам колкава влијателност има форумов над нашите фирми
Браво
Која не ми дозволува да ставам реакции и после два месеца со над 50/50 мислења/реакции.ИТ ФОРУМОВ Е ИНСТИТУЦИЈА![]()
Јас ако земам по дилерска цена и на тебе ја дадам иста цена како таа на сајтот дали ке работам без маржа
абе за дефектна роба ми зборишА ти ли работиш во сервисот.... добро што правите со „расипаните“ хард дискови што ви доаѓаат на сервис? Зошто ги лажете луѓето дека „податоците им се изгубени затоа што дискот цркнал“? Дали имате малку осет за тоа дека правите голема штета на луѓето? Зошто не ги посоветувате дека има начини како да се вратат податоците од расипан хард диск? Цели животи ви доверуваат луѓето, нечовечки и така да се однесувате со клиентите.
Мислењето е автоматски споено:
ДДСтор немаат своја залиха. Нивниот бизнис модел е купи-продај, такси служба и достава. Тие купуваат по пониски цени од Нексио и скоро сите други продажни фирми а продаваат по препорачани end-user цени, барем во најголем број случаи.
Така да нека не ве изненадува некогаш што им се протнува фуш и дефектна роба, како што имало многу пати во минатото. Они креваат телефон, бараат кај добавувач ако има на лагер тебе ти кажуваат дека има и толку, најчесто немаат ни поима што има во „кутивчето“. Ако ти се погоди дефект ондак е такси назад и тоа е. Еве нека ме ипсрави колегата сервисер ако смета дека грешам.
Епа нивна работа е да знаат. Они ако сакаат нека набавуваат од Танзанија, не ме интересира.Иначе нормално дека во дд незнаат шо има во кутијата
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден