Ace Lud
Баниран/a
А кој атомизер, која жица, колку коила, колку оми и.т.н... ?
Еве со digiflavorot од 19 до 24 часот батериите на пола скоро инаку еден греач alien на 3мм 5 круга и 2 танка испразнети
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
А кој атомизер, која жица, колку коила, колку оми и.т.н... ?
ИспорачуваЕфтинка странава, но за жал не испорачуваат кај нас.
Diy e liquid Flavor Concentrate, Supply Nicotine Solution,PG,VG, Flavor Concentrate,Flavor Extract
Sent from my Z520 using Tapatalk
НЕИСПОРАЧУВААТ
Да не е до производот иначе која би била логиката да ја има за регистрација ?НЕИСПОРАЧУВААТ![]()
Sent from my Z520 using Tapatalk
Не е пробав и со други производи нејќе, а иначе тоа што не има како земја незначи дека и може да нарачаме од кај нас. Има еден куп страни не има како земја а нема испорака.Да не е до производот иначе која би била логиката да ја има за регистрација ?
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Ми понудија литро таков pure 99.9%. У 10литра пг има 10л-100мг.^
@Chaeld10_8
@dim na struja
Ваков Никотин со јачина од 1000.mg(ИЉАДА)
Не би се осудил ни да го отворам капачето без да сум у лабораторија со серификат 7 и облечен у "пуна ратна спрема" за работење у лабораторија.
Дури и 48.mg јачина не е препорачливо да се користи по дома ако не знаеш што праиш.
(Една до две капки на кожа 72.mg или 100.mg и завршуваш на токсикологија со сериозни последици не дај Боже смрт
Дури капка од 48.mg може да влијае мошне сериозно.
За 1000mg/PURE NICOTINE
не сакам уопште да дискутираме на темава,
пошто животот е убав)
Од United Kingdom,
и да не има на сајтот како Macedonia или FYROM, не смеат да испорачаат повеќето сајтови.
Имате у Индексот доволно suppliers за Никотин.
Најефтин ви е Кипарецот дефинитивно.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Си разгледував рецепти па случајно налетав на страната пробав ароми да пуштам ама нејкеше а прилично се едтини 30мл за 3,33$^
Јасно.
Јас пишав колку за инфо и предупредување и плус ако некој сака да прочита доколку го интересира.
(Дури и да сакаме, неможе да нарачаме у МК)
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Појасни ми те молам што се подразбира под атомизер?пиши што опрема атомизер користиш ќе се обидеме за да ти помогнеме
Испратено од Централна Македонија
Тоа горе кај што ставаш течностПојасни ми те молам што се подразбира под атомизер?
Зрел си за обука кај @Ace Lud. :hay: Тој е задолжен за тешка артилерија.
Што ме прави тешкоартиљераш? ЈА за почетник се рачунам. И не ни сакам за 1 месец да станувам џомба! Сакам да сум почетник пола година, ENDURA T18 ми е топ, не знам што ми требаше да се глупирам одма со уште една. Ама за жена ми...ви кажувам разлог..за побрзо да почне со електронска...Зрел си за обука кај @Ace Lud. :hay: Тој е задолжен за тешка артилерија.
Со тоа што си земал ijust ич не си се заебал само што тој спага во повисока категорија од ендурата и нормално троши повеке течностЈа земав вторава за жена ми, задоволен од месечното искуство со ЕНДУРА, па инсистирав да почне и она со електронска, па наместо да порачувам иста преку нет, за да не чекам толку и да ја кандисам набрзинка, се решив од кај нас да зеам, па се зезнав изгледа. А и течностите треба да отстојат 3 недели...Па и тоа да ми кажете да ве замолам, кај да земам фини, отстоени течности, додека ги чекам овие да 'созреат", како не би се откажал у старт, губејки ентузијазам ради вакви заебанции? Јер од тие 6 тубички или како више ги викате, флашички, имам само уште една. Значи 5 отидоа за месец дена. Во нормално пушење спаѓа, се надевамФала дечки .
од Скопје ли си? Ако си од тука да го средиме проблемот
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
MONITOR 32" BENQ PD3226G 4K, 144Hz,WIDE IPS, HDMI, DP, THUNDERBOLT 4, USB Type-C, VESA 100x100, Anti-Glare, w/speakers, Black, 9H.LMVLA.TBE
67.500,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден