dim na struja
hello world
- 23 март 2016
- 283
- 291
Еве некој цевка тц мод на српскиот форум го видов не е лош за тој што обича цефки.
Послато са моје дигитронско типкало °~°
Ич гајле да немаш ,не е ни смешно ни друго. Ке си легне одличноЕптен ми праи мерак ова ехово само тоа што е широко многу ме кочи ке треба и мод некој широк после да зимам, ако го стаам на istick-ov power 80w ке изгледа смешно е сеа ај што да праам.
¿¿
Sent from my Z520 using Tapatalk
Го виде е за тој ти викав многу е ехотраИч гајле да немаш ,не е ни смешно ни друго. Ке си легне одлично
Sent from my C6603 using Tapatalk
Има голем дилеј на сите пратки од секаде.Не знам за вас ама има некој дилеј во пратките, од 22 чекам пратка од фастек преку хк.
Чим ти при мерак, зимај, па после ако треба ќе си земеш и модче што е "подебелко"Ептен ми праи мерак ова ехово само тоа што е широко многу ме кочи ке треба и мод некој широк после да зимам, ако го стаам на istick-ov power 80w ке изгледа смешно е сеа ај што да праам.
¿¿
Sent from my Z520 using Tapatalk
Си ги раскостил хехеПроработеа наша пошта и царина.
![]()
Утре им одам со камионче. :hay:
Фактурата не е добра,можеби да е мал износот или... Прати им скриншот од оригинална вредност,или јависе да ти кажат што точноКако е Вапери![]()
![]()
Што значи ова
![]()
Поздрав
Испратено Од Централна Македонија
Kaжи ми кој мултимер е?Како е Вапери![]()
![]()
Што значи ова
![]()
Поздрав
Еден од попрофесионален. Сега ако е мала вредноста на фактурата би било проблем,не гледам што би било другоЕве го![]()
Не им се допаднала сумата пишана на плико и го пратиле на Царина.Како е Вапери![]()
![]()
Што значи ова
![]()
Поздрав
Сакаш да кажеш дека кипарскиот никотин е подобар од другиот или дека не е точно 100mg/ml."Заклучок"
околу користење Никотин 100mg/100ml.
Ecigexpress vs Кипар.
Веќе 7-8.дена користам тутунска течност(S'camel) во која е дозиран никотин од Кипар 100mg/100ml растворен во VG,
а претходно користев 12-13.месеца претежно Ecigexpress 100mg/120ml растворен во PG.
Моево грло "кажува" дека никотинот од Ecigexpress има по-остар Troat Hit (удар на грло).
Кипарскиов ми е некако по-мазен/по-light.
Незнам дали Кипар-Никотинов дава таков филинг пошто е растворен во VG или едноставно таков му е "квалитетот".
Разликата е ептен минимална, јас пошто сум цепидлаЧно го цилиндричам.
(Ќе клаам 5% повеќе PG у наредното мучкање, може ќе биде исто ко Ецигекспрес,
А може и грлово ми се опоравува од грип па тоа да ме лаже,
Си напраив муабет хехе)
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Не не, не дека е подобар,само дека чувството на грло е по-мекоСакаш да кажеш дека кипарскиот никотин е подобар од другиот или дека не е точно 100mg/ml.
Баш @Metuzalem кажуваше дека српското искуство велело дека кипарскиот 100mg никотин и не бил баш 100mg туку помалку, можеби 90mg/ml.
Ете и јас си направив муабет![]()
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден