Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Вaљдa пoнoвиoт требa дa имa две дупки зa еирфлoу oд двете стрaни и викaaт декa му е мaлку пoтемнo стaклoтo-кoлку штo се јa рaзбирaм oд oвaa aлтернaтивнa медицинa . Незнaм
Ај ке почекам да видам и другите иматели на Subtank mini што ќе кажат, оти не сакам да избрзам. И двата ги има на лагер.
Инаку кај новиот едното стакло му е smoked glass, а резервата му е транспарентна. Кај RBA декот изолаторот е тој потемниот кој викаат дека бил подобар, а и така се гледа од сликите.
Додека кај постариот воопшто нема слика од внатрешноста на RBA, и незнам каков изолатор има (овде може вие кој што го имате да ми потврдете за каков изолатор станува збор).
А, да, кај постриот и двете стакленца се транспарентни.
Од ФТ редовно апдејтираат тоа што ќе им стигне како подобрување, значи почнувајќи од првата верзија со какан изолатор на РБА декот, па после со прозирниот изолатор, и на крај со пик изолаторот и проширени канали кој јас го добив уште од март месец кога го нарачав (и со црни резервни гумички кои во мементов ги користам). Колку што можам да видам “новава“ верзија нема ништо ново освен пушено стакло и двојни киклоп отвори (види петта слика на одразот на стаклото), кои мене не би ми смениле многу затоа што и вака е доволен протокот на воздух, а би намалило на вкус со толку воздух. На крај, изборот е твој.
Не знам дали се лажам, но и самиот материјал SS изгледа различно кај двата типа. Можеби е кај новиот појак блиц, па изгледа како посјаен за разлика од стариот кој што изгледа по-мат.
Јас негледам никаква разлика меѓу тие два освен гумичките на новиот што се црвени инаку RBA делот е истиот. Изолаторот е тој истиот пик. Јас би ризикувал и би се одлучил за новиот. На другар вчера му стигна ST mini ке видам каков е и ке ти пишам.
И кај стариот и кај “новиот“ има пик изолатор со црни гумички, разликата е само стаклото и двојниот киклоп отвор. Шо па да не се оди со новото? Јас лично би почекал за v2 мини, со малиот отвор за устодробно што ќе додаде на разноврсност и повеќе опции, плус да се пробаат новите вертикални глави.
iStick temp control is here! искрено очекував малку помоќен да биде како на пример 50-60 вати ама ќе биде директна конкуренција на evic-vt. Пошто сум голем фан на istick, ќе почекам уште малку во случај да извадат нешто посилно, ама за оваа цена нема конкуренција. http://www.smogdistribution.com/pre-order/istick-40w-temp-control-eleaf/
баш сабајле го видов , сеа чекаме да почнат да го добиваат корисници, а за цената нема конкуренција во однос на ТС мод. јас мислам дека и 40в. е сосем доволно според мене ( никој не пари на 70-100 вати ) а и ако идеш на контола на температура да речеме 200 степени целзиусови нема ни да стигне до 40 вати - поголема ватажа само за побрзо време ќе ја постигне саканата темп.
Во право си за тоа дека и 40 вати би биле доволни, ако можеа да плаќаат по 200 долари за ДНА40 модови, ова е смешки во споредба, јес да треба да се тестира прецизноста на мерење. Јас го меркам evic-VT, мнооогу ми изгледа кул, со црн сабтенк ќе изгледа као наапана масл кар.
Цело село* се собра да ја испрати невестата. Некои со капи, некои без... Пукаше кој имаше муниција (батерија), а падна и по некоја солза на airflow. Маглата, се разбира, беше густа, со нож да ја сечеш.
* Од тие што беа будни и на нозе. Тие што беа необлечени (немонтирани), во болничка постела (на поправка), тазе вратени од бања(ње) или стари и изнемоштени (стари модели), не дојдоа, но испратија поздрави и честитки.
Ќе видам кој мод ми е подобар од Хана и од Клупор Мини, па подобриот ќе го користам на дриперот (можеби), а послабиот со Саб Тенк Плус (го вејпам на 7 вати со зачудувачки брз одзив).
Па да видиме до каде ќе тера тетка Хана - до уста или до грло хахаха