Не се разбравме. Инаку да, тој е планот.Да потенцирам што точно прашував - мислев на вертикалната ориентација - со помалата површина долу, а поголемата горе, кон мониторите?
Не се разбравме. Инаку да, тој е планот.Да потенцирам што точно прашував - мислев на вертикалната ориентација - со помалата површина долу, а поголемата горе, кон мониторите?
Инаку да, тој е планот.
Ради стабилност? Инаку заштрафени се да. А и стабилни се океј, со рака мрдав проверувам немаше гајле. Ако освен тоа мислеше на друго, кажвај да менам.Лошо,
Долните плочи од постољето замени ги барем со иста димензија како горните.
Претпоставувам дека се зашрафени и нема да имаш проблем да ја направиш замената.
Да, истото и други членови погоре ти го посочија тоа.Ради стабилност?
Ќе го тестирам тоа. Па ако треба ќе се адаптира. Засега нема гајле, ама голема е веројатноста да направам други поубави со некоја идеа „позајмена“ од пинтерест. Затворено е се дрво неам дома убаво.Да, истото и други членови погоре ти го посочија тоа.
Nesto novo, nesto staro,
Transportot e Shigaclone klon na 47 labs.
Se e od JVC samo napojuvanjeto e dodadeno.
Предлог слушалки до 2000 3000денара мах. Претежно за гејминг, исто и маус до 2000денари .
Не би ти препорачал да земеш калисчна гејминг слушалка. Туку, да се префрлиш на слушалки од посериозни брендови. Еве неколку сугестии:
Phillips SHP9500 (перверзија се за гејминг, ако ти се чека) - https://www.aliexpress.com/item/32833416556.html
.
А за музика ги бива ли овие? Се навлеков сега заради дизајнот ;/
Иначе 4679ден испаѓаат на линкот од алиекспрес, според тебе вредат ли? Или 10 дена ќеф после жали парите
СлушалкиЗависи од тоа колку често си на слушалки. Рецимо, јас често гејмам и слушам музика со слушалки. За мене вреди.
Прв пат слушам некој да каже, 10 дена ќеф да има за слушалки. Па не е тоа играчка. Сепак, добри слушалки ќе те служат со години.
Имам Beyerdynamic DT770 - еве 6 месеци ги користам.
На што слушаш музика моментално - звучки или слушалки?
Слушалки
Гледам ривју сега ова филипсот open-back, не сум имал такви до сега, вика скоро као звучник ти се 30% од тоа што го слушаш внатре излегува надвор
Ми треба повеќе бас, она да ја осетиш музиката како ти се шета низ главата е тоа ми треба
Каков е тој иновативен бас рефлекс систем на овие Beyerdynamic DT770?
US $35.41 30% OFF|Anker Soundcore Life Q10 Wireless Bluetooth Headphones, Over Ear and Foldable, Hi Res Certified Sound, 60 Hour Playtime|Bluetooth Earphones & Headphones| | - AliExpressСлушалки
Гледам ривју сега ова филипсот open-back, не сум имал такви до сега, вика скоро као звучник ти се 30% од тоа што го слушаш внатре излегува надвор
Ми треба повеќе бас, она да ја осетиш музиката како ти се шета низ главата е тоа ми треба
Каков е тој иновативен бас рефлекс систем на овие Beyerdynamic DT770?
Нешто какоНе би ти препорачал да земеш калисчна гејминг слушалка. Туку, да се префрлиш на слушалки од посериозни брендови. Еве неколку сугестии:
Phillips SHP9500 (перверзија се за гејминг, ако ти се чека) - https://www.aliexpress.com/item/32833416556.html
AKG K-72 - Аудио Центар Болин (на оваа цена имаш 20% попуст моментално)
Или можеби Samson SR850 (можеби ги има во артист). Треба да провериш тоа. Мислам дека некој од членовите имаше напишано рецензија за нив.
@martinmax - продавaше AudioTechnica M30, што е добра слушалка. Па и тоа може да ти биде една од опциите.
Но, ако се имаш одлучено за гејминг слушалка. Додади уште 600 денари и иди на Steel Series Arctis 1. Генерално со equalizer можеш да извадиш солиден звук од нив.
А за маус, ја имаш утнато темата.
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден