Да се самоцитирам и одговорам, ми рекоа дека нема можност за зголемување на брзината бидејки важело само за нови договори кои во моментов ќе склучат.Вработената вчера во салонот го поднесе моето барање.
Нормално, ќе се изненадев да беше поинаку. Никогаш досега не пуштиле некаков бенефит за постоечки пакет, никогаш. Ни А1, ни ВИП, ни Космофон.Да се самоцитирам и одговорам, ми рекоа дека нема можност за зголемување на брзината бидејки важело само за нови договори кои во моментов ќе склучат.
Ние со важечки договори ќе си чекаме истек на договорите.
Std,procedura za a1 ... koj naceka naceka ...Да се самоцитирам и одговорам, ми рекоа дека нема можност за зголемување на брзината бидејки важело само за нови договори кои во моментов ќе склучат.
Ние со важечки договори ќе си чекаме истек на договорите.
Cosmofon, One, Vip, Blizoo, pa one.vip и сега A1 оператор создаван од многу фирми и со многу нелегеалнато спојување на one и vip и земање на милионски суми за грабање на народот со легален начин со договор, бонувче, телефонче, па тетката да ти дај повеќе попуст па да те шармираат на две години и што уште не. Според потребите секој си зема пакет од оператор, најчесто само интернет и припејд бројчиња кои не прават високи суми и немаш којзнае каков трошок. Сегде скоро имаш вифи, кај немаш имаш интернет пакети и си активираш согласно потребата и кредитот.А1/Vip/Blizoo/Handy и уште сто пати да се ребрендира , ќе биде и ќе остане најтињарската фирма на светов. Од катастрофален интернет и сигнал за кабловска до измислени пенали за не вратена опрема(кабел) при регурален прекин на договор 40 дена пред истек на 2години каде што обжалив и ги добив на суд ,со нај не услужливи, најмрзливи и безобразни вработени скоро во секој салон, секогаш си го поставувам прашањето како сеуште воопшто имаат корисници?! Само за споредба , за исти пари од конкуренција БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ договор wireless ( директно од модем е скоро секогаш над 950 mbps)
Погледнете го атачментот 126569
Seto toa vip, pa one-vip pa posledno a1, e mizerija na kvadrat ... site se dezorentirani, eden ti odgovara edno po 1cas sosema drugo ...Cosmofon, One, Vip, Blizoo, pa one.vip и сега A1 оператор создаван од многу фирми и со многу нелегеалнато спојување на one и vip и земање на милионски суми за грабање на народот со легален начин со договор, бонувче, телефонче, па тетката да ти дај повеќе попуст па да те шармираат на две години и што уште не. Според потребите секој си зема пакет од оператор, најчесто само интернет и припејд бројчиња кои не прават високи суми и немаш којзнае каков трошок. Сегде скоро имаш вифи, кај немаш имаш интернет пакети и си активираш согласно потребата и кредитот.
Моменално дома сме на интернет што достигнува брзина до 20/1, припејд бројчиња со дополна на кредит и припејд пакет сакам на А1 сакам на лајка и телевизија обична на антена со македонските канали и тв бокс на кој го пуштам за музика најчесто. Сега сум си презадоволен од сите услуги и не ги менувам, а ако сакам спорт и нешто плус да гледам подобро ќе се измачам и ќе инсталирам некоја ип листа и ако треба ќе земам претплата за цела година. Од мобилниот сум 99% задоволен и разговорите ми се доста чисти и јасни, ама мора на 3g only да ми биди за да фаќам сигнал секаде, оти не му е средена уште салам мрежата.
Jas nemam izbor, za Mno,so telekom na sud bevme pred +10god, i samo A1 ostanuva se drugo e bledo/nedovrseno/so praznini.....За мене аједан се најбољи. Тачка.
Ги користам од Космофон навака, буквално без ден прекин. Никаков проблем со поддршка, мрежа или стабилност досега, ама факт е дека не пуштиле ништо "гратис" за постоечки корисници, камо ли трајно зголемување брзини на постоечки пакети, non sense.За мене аједан се најбољи. Тачка.
korisno ova, ke mu pustam eden mail....Генерирано од ChatGPT
Напиши барање до интернет провајдерот А1 да ми ја зголемат брзината на интернетот без зголемување на претплатата. Претплатник сум кај нив 10 години.
Почитувани,
Со ова писмо сакам да изразам мојата долгогодишна лоялност и задоволство како претплатник кај А1, како и да искажам барање за зголемување на брзината на мојата интернет конекција, без зголемување на мојата тековна месечна претплата. Веќе сум претплатник кај вас веќе 10 години и се доволно доволен/доволна со квалитетот на услугите што ги пружате.
Со тековните напредоци во технологијата и потребите за интернет, забележувам дека моите барања и потреби стануваат поинтензивни. Затоа, со оглед на ова, се надевам дека би било можно да го зголемите капацитетот на мојата интернет конекција, без дополнително зголемување на мојата тековна месечна претплата.
Сум свесен/свесна дека ова може да предизвика промени во техничките аспекти и трошоците на вашата страна, но мојата цел е да го подобрам моето интернет искуство без дополнителни финансиски отпадоци. Сакам да продолжам да ја задржам мојата претплата кај вас и ви се благодарам за вашето непрекинато внимание кон квалитетот на услугите.
Ве молам, разгледајте го моето барање и испитајте ги можностите за зголемување на брзината на мојата интернет конекција, без зголемување на тековната месечна претплата. Би било многу ценето ако можевте да ги испитате различните опции и да ме информирате за можностите и условите што се однесуваат на ова барање.
Ви благодарам за вашето време и внимание. Се надевам дека ќе го разгледате моето барање соодветно и ќе пронајдете начин да ги задоволите моите пот
I jas istoto go baram ,kombo M od 50/3 na 100/10mbps,nisto ne baram preku leb pogaca....Мене уште еднаш ме исконтактираа во однос на моето барање, повторно по телефон им објаснив дека чисто барам само 200/20 брзина наспроти сегашните 100/5 бидејки станува за ист интернет пакет, со иста претплата.
Рекоа дека ќе ме исконтактираат повторно, еве ги нема сеуште.
Pa javi se be brat buni se, jas od edno javuvanje odma mi pustija 100/10 a mi bese 50/3, ti vekje dva meseci ic ne te zanima ubavo im e taka na niv prodolzi taka.Јас го обновив договорот пред 2 месеци демек 200 со 20 но брзината пак не е мрдната од100 со 5 два пати му пишав пред некој ден абер немаат.
Јави им се во контакт центарот работат и во недела и речи му нека ти пуштат, во спротивно барај да ти ја намалат сметката.Јас го обновив договорот пред 2 месеци демек 200 со 20 но брзината пак не е мрдната од100 со 5 два пати му пишав пред некој ден абер немаат.
Погледнете го атачментот 127019
A1 Wifi Calling iOS17, probal nekoj? Mislam deka treba da nemam signal za da se aktivira
Погледнете го атачментот 127019
A1 Wifi Calling iOS17, probal nekoj? Mislam deka treba da nemam signal za da se aktivira
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден