Неодамнешна содржина од andrejmk

 1. A

  Wordpress англиски -> макеоднски

  Благодарам :)
 2. A

  Wordpress англиски -> макеоднски

  Побитно е содржината, на пример во архивата да не ми стојат месеците на англиски: February 2013 или Posted in Uncategorized. Знам дека ова може и со едитирање на кодот да се реши, но претпоставувам дека е полесно со локализирана верзија на Wordpress.
 3. A

  Wordpress англиски -> макеоднски

  Дали постои опција сајт кој има веќе инсталирана и подесена англиска верзија на Wordpress, да биде конвертиран на македонски?
 4. A

  Chrome - лошо прикажување на страни

  Пред 2-3 месеци се решив Google Chrome да ми биде прв browser. Не можам да не забележам дека некои страни не ги прикажува како што треба. Истите страни имаат нормален изглед во Firefox и IE, но во Chrome не. Пред малку приметив вестите на страната на Канал 5 како изгледаат во Chrome, а како во...
 5. A

  Хардвер продавници во МК

  Мапас Компјутери - Куманово Сајтот е пуштен пред некој ден, така што се уште се доработува и се досредува, се додаваат продукти... Поздрав
На врв Дно