DrMTR
senior
- 27 март 2014
- 7.922
- 8.414
Прашањето е зошто досега не беше достапен?Конечно good lock достапен и во Македонија
Прашањето е зошто досега не беше достапен?Конечно good lock достапен и во Македонија
Во поголемиот дел од светот не беше достапен. Во Европа пример од 2023 го пуштија. Пред тоа само Кореа и САД.Прашањето е зошто досега не беше достапен?
Јас порано го испробав по заобиколен пат и видов дека нема ништо битно што би ми користело но откако овие билмези од Самсунг го рунираа AOD со последниот падејт изгубив секаква желба да се занимавам со „бубиците“ од Самсунг.Во поголемиот дел од светот не беше достапен. Во Европа пример од 2023 го пуштија. Пред тоа само Кореа и САД.
Функциите Samsung Galaxy AI ќе бидат достапни бесплатно најкратко до крајот на 2025. За користење на овие функции на поддржани уреди Galaxy потребна е најава на корисничка сметка на Samsung. Искористи ја можноста, унапреди го својот свет со Samsung!
Не постои интернационална гаранција на Самсунг! Гаранцијата важи само во местото од каде што е купен од овластен самсунг дилер!Има ли некој искуство со интернационална гаранција за самсунг? Во странство сум и сака м да купам s24 ама ме мачи гаранцијата. А цената е супер за телефонот. Дали да се стрпам и да си купам кај нас или има надеж?
А ова? https://www.samsung.com/sec/support/guarantee/InternationalWarranty/Не постои интернационална гаранција на Самсунг! Гаранцијата важи само во местото од каде што е купен од овластен самсунг дилер!
Исто.. Малце нашминкан дизајн, ништо посебно. Камерата искрено ми изгледа дека ја утнале во поглед на дизајн и распоред на иконите.Го инсталирав новиов One UI 7 на S23 Ultra. Малце некако пореспонзивно делува. Побрзо у глобала. Другото освен некои икони нови не приметив огромна разлика.
Исто.. Малце нашминкан дизајн, ништо посебно. Камерата искрено ми изгледа дека ја утнале во поглед на дизајн и распоред на иконите.
Се менува тоа. И мене ми претставуваше проблем. Побарај неколку страници наназад ќе видиш како можеш да го вратиш на старо.А нотификации од лево, сетинзи од десно? Уште не можам да се навикнам
Не ми се допаѓа што икончињата за блутут и аларм се тргнати од главниот екран, наместо како до сега да си стојат горе кога се вклучени.
Ми текна да барам, си викам сигурно може. После се премислив затоа што си реков некој го мислел ова и смислил дека е подобро вакаСе менува тоа. И мене ми претставуваше проблем. Побарај неколку страници наназад ќе видиш како можеш да го вратиш на старо.
Мислењето е автоматски споено:
edit
View: https://www.youtube.com/watch?v=9z1CoUJr7QQ
Не се прај епл фанбојМи текна да барам, си викам сигурно може. После се премислив затоа што си реков некој го мислел ова и смислил дека е подобро вака![]()
Зошто да не - Samsung Army Assemble!Не се прај епл фанбојD
да со тој процесор се и се наменети за Обединети Арапски Емирати и Оман, кога ќе отидеш во about phone во делот за IMEI ги пишува овие две земји и некои броеви поврзани со овие две земји, разлика во однос на моделите за европски пазар во делот за информации за батеријата кај европските модели пишува колку пати си ја полнел батеријата, на моделите за Обединети Арапски Емирати а и на моделите за американски пазар го нема тој податокИскуства со Samsung S25 Ultra од мобилара (Мобеликс/Ледиком)? Немам досега купувано од мобилара, на кои работи треба да се обрати внимание? За кој пазар им се S25 Ultra? Со Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite се?
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден