Ne se resetire,
Мора да може, види задржи го копчето за уклучување 10-15 секунди
Ne se resetire,
Nebiva drzano mnogu pati.Мора да може, види задржи го копчето за уклучување 10-15 секунди
Еве вчера е монтирана.Денес купена за греење на 25 м2, монтажа после празниците, па ќе видиме како ќе се покаже.
Поволна цена, на 24 рати без камата.
Солидни карактеристики на Еуровент.
Search results in the Certified product directory | Eurovent Certita Certification
Find all the data you need for your certified HVAC&R product and download all the PRODUCT PERFORMANCE RATING and Certifications you need directly from Euvovent Website.www.eurovent-certification.com
Од искуство со другата клима која 2017 е монтирана со буфери, од сонцето, од мразот, од вибрации, итн, буферите попуштаат и после климата повеќе не е во идеална хоризонтална и вертикална положба и почнува зуење.А кам буфери?![]()
Најдобри, 7 години на сонце и најквалитетна гума ќе испука.Вероватно ти ставиле неквалитетни буфери.
Еве вчера е монтирана.
Задоволен од монтерите.
Барав да стават поголеми држачи да биде повеќе оделена позади од ѕидот 22 см, китот за монтирање е без држачи за ѕид. Има бакарни цевки 3м, извршено вакумирање 25 минути. Добро бандажирање на цевките, прво зо бандаж трака од китот, одозгора широка изолир трака од монтерите.
Ако е до сонцето проблемот, тогаш само се става изолир бел околу изнамотан кој е UV резистентен (исто како и на цревото) и готово.Најдобри, 7 години на сонце и најквалитетна гума ќе испука.
Па зависи во каква околина се наоѓа инвертеро (колку прашина и сл. има наоколу).Друштво на колку време го чистите филтерот од климата внатре? Јануари е прв месец кај што до сега активно се користи климава која ја имам дома. Претходно се пушташе само по потреба и цел декември не бев дома, така да максимум 10 дена ако беше активна во 2023.
Јас мислев дека ова се чисти на секои 3 месеци, па пред некој ден добив одговори дека некој ги чистел на 1 месец, а некои па и на 2 недели (?!).
Зависи од условите на користење.Друштво на колку време го чистите филтерот од климата внатре? Јануари е прв месец кај што до сега активно се користи климава која ја имам дома. Претходно се пушташе само по потреба и цел декември не бев дома, така да максимум 10 дена ако беше активна во 2023.
Јас мислев дека ова се чисти на секои 3 месеци, па пред некој ден добив одговори дека некој ги чистел на 1 месец, а некои па и на 2 недели (?!).
По потреба. Ќе го кренеш капакот и ако има прашина насобрано на филтерот ќе го исчистиш. Ако нема, проверуваш пак за некој ден. Со време ќе знаеш дали треба на две недели, на два месеца или двапати годишно.Друштво на колку време го чистите филтерот од климата внатре? Јануари е прв месец кај што до сега активно се користи климава која ја имам дома. Претходно се пушташе само по потреба и цел декември не бев дома, така да максимум 10 дена ако беше активна во 2023.
Thanks за одговорите на сите. Па во собата седам само јас, нема пушење, не трчаат деца, не сум во загадена средина надвор така да ќе видам баш утре.
Имам мал проблем, не бев дома кога ја поставуваа, така да треба да најдам видео како да се отвори чудово пошто никаде не гледам како се отвара а да не ми крцне во рака од лошо отварање.
Ќе пишам што како испадна од прво отварање.![]()
Не друже, не мерат тие, мора да си купиш посебно за мерењеДали со usb stik за вивакс клима уредите може да се мери и потрошувачката на електрична енергија. Мислам дека им е голема маана на вивакс клима уредите што немаат вградено wifi туку мора дополнително да се купува usb stik за да има wifi ?
Испратено од AGS3-W09 преку IT.mk форум апликација
Не мора.И дали мора да биде ставено ова зеленово и белото на среде на филтерот?Погледнете го атачментот 133837Погледнете го атачментот 133838
Decki za vivax aeri+ sto javuvase zvukot, eve od sto go davase, vsusnost perkite koi se za horizontalno duvanje na krajot ne se bash pricvrsteni, koga bese pustena go imase toj zvuk, go zadrzav plasticeto prekina zvukot, nekoj predlog da go sredam ova?
Decki za vivax aeri+ sto javuvase zvukot, eve od sto go davase, vsusnost perkite koi se za horizontalno duvanje na krajot ne se bash pricvrsteni, koga bese pustena go imase toj zvuk, go zadrzav plasticeto prekina zvukot, nekoj predlog da go sredam ova?
Дали со usb stik за вивакс клима уредите може да се мери и потрошувачката на електрична енергија. Мислам дека им е голема маана на вивакс клима уредите што немаат вградено wifi туку мора дополнително да се купува usb stik за да има wifi ?
И дали мора да биде ставено ова зеленово и белото на среде на филтерот?Погледнете го атачментот 133837Погледнете го атачментот 133838
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден