Gronk
hello world
- 20 март 2021
- 143
- 195
Ноќеска гледав НБА без никаков проблемАко е така, тогаш супер. Кај мене престанаа да функционираат од прошла недела.
Ноќеска гледав НБА без никаков проблемАко е така, тогаш супер. Кај мене престанаа да функционираат од прошла недела.
лоша работа иптв е кога се гледа спорт, касни многу
Nema na so, pozdrav.Фала многу и од мене @trencevski . Си работи супер
Јас ретко користам, ама го спомнувам и наздравувам за ликот над тебе. Да е жив и здрав!Ги тргнаа сите IPTV од Али а? Сеа шо прајме?![]()
Мислам дека тоа шо @trencevski го нуди, работи само на Андроид.Јас ретко користам, ама го спомнувам и наздравувам за ликот над тебе. Да е жив и здрав!![]()
Јас го користам на телефон, FireTV и успеав на LG WebOS да го врзам. Не сум имал потреба за друг уред да барам. За телевизорот расчепкував и платив апликација, ама работи.Мислам дека тоа шо @trencevski го нуди, работи само на Андроид.
Имам LG која е апликацијата што работи со тоа на trancevski? пошто како што знам мислам дека само на андроид работеше? (или грешам).Јас го користам на телефон, FireTV и успеав на LG WebOS да го врзам. Не сум имал потреба за друг уред да барам. За телевизорот расчепкував и платив апликација, ама работи.
Имам LG која е апликацијата што работи со тоа на trancevski? пошто како што знам мислам дека само на андроид работеше? (или грешам).
www.smart-stb.net
Точно - "..please do note that we dont provide IPTV streaming or blah blah..."Како работи апликацијава ако може некое инфо и нацин на употреба пошто колку што прочитав на нивната страна не нудат ИПТВ туку треба да имаш ИПТВ провајдер.
Ок но како функционира треба да се претплатиш на некој сервис или на пример на Телеком или на А1 ИПТВ пошто и едните и другите сега на исти принцип ја дистрибуираат телевизијата преку ИПТВ или пак преку некој друг ИПТВ сервис.Точно - "..please do note that we dont provide IPTV streaming or blah blah..."
Да.
Ако треба нешто скриншоти, кажете, ќе пуштам.
Праќај.Да.
Ако треба нешто скриншоти, кажете, ќе пуштам.
Ќе пратам штом можам поскоро.Праќај.
www.smart-stb.net
Јас уствари го користам IPTV-то на @trencevski на iMPlayer (мислам дека преку reddit ја најдов). Единствено што ми смета е што по некогаш бавно ја лоадира листата и треба малце да се почека. Иначе самата апликација си има и WEB Portal преку кој можеш да менуваш конфигурации, листи, селектирање на канали што само ги гледаш и сл. Зедов trial време јас од 48 часа ги направив сите конфигурации и така е останато ништо ни чепкам повеќе ни плаќам. Единствено што ми смета е бавното лоадирање на каналите.
Интернетот е доволно брз (150 Mbps) а телевизорот и не баш некој фенси (4k UHD SMART LED TV PHILIPS 43 PUS7906)
Не, грешно се разбираме. Стримот на @trencevski функционира добро на други плеери. Дури и да ја платам апликацијата според она со го видов не верувам дека листата ќе се лоадира побрзо. Така да побрзо би сменил апликација што ги има истите опции и да ја платам за сметка на тоа да се лоадира листата побрзоЗначи да резимираме, имаш се бесплатно и сепак ти пречи бавното лоадирање на каналите? Funny![]()
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
RAM DDR4 4GB 2133MHz G.SKILL F4-2133C15S-4GIS
2.600,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден