Сподели од каде![]()
Бидна работа, си најдов самолеплива ткаенина лента
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сподели од каде
Каде е тоа по железарии????Имам сретнато вакви платнени лепливи траки по железариите.
Еве само за Чомакот подеталноГо меркам овај вентилаторот, па кажи како е искуство, кај мене имам 4 кулери сите се mis match еден corsair друг cm и два deepcool па да земам сите исти да се
Јас земав баш од овие Natec кулери и мислев да ги пофалам, ама еве ти си пишал веќе. Истото мислење го имам, за парите се најдобар избор.
Моите се бели и диодите и перките. Убаво ладат, убаво светат. Подобро би било да се једино PWM ама за таа цена неможе.
Obratno mu e, najverojatno zaradi crevata za da bidaat vo prava linija.Според мене добро е поставена пумпата.
@CBB_6 Се е топ ама зошто пумпата на процесор ти е обратно позиционирана? Поради позиционираноста на цревата или?
Не знам колку е паметно ова, преку радијаторот пак ќе имаш топол воздух внатре.вентилаторите се наместени обратно на позиција за усис на студен воздух од надвор.
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден