Андреј
hello world
Колку точно се долги оригиналните кабли?
Cable length: 77 cm (long side), 57 cm (short side)
Колку точно се долги оригиналните кабли?
Мене басот на т2 ми е задоволителен, го пробав модот но така ми беше премногу и сега ги терам со Харман eq.
Дали некој има порачано од Али AKG за Samsung? Гледам по коментари многу ги фалат, велат дека се оригинал. Јас нарачав за прода да ги спорадам со оригиналните да видам дали имаат разлика.
Тука можеш да најдеш повеќе детали [PSA] - oratory1990’s list of EQ Presets : headphonesКако се тјунираат поточно?
Тука можеш да најдеш повеќе детали [PSA] - oratory1990’s list of EQ Presets : headphones
На кратко симињаш еквилајзер како EQ APO и ги ставаш вредностите од Dropbox - Tin Audio T2.pdf - Simplify your life (бројките доле лево)
Потврдувам, барем за андроид јас не најдов асален 10 бенд EQ.Нема 10-band EQ за Андроид и macOS, го гледав баш ова. Во движење не можеш да го користиш.
Ако слушаш на Windows или Linux на компјутер, тогаш да.
Изгледа фејк за таа цена, купувајте од наведените продавачи погоре. Листата е од аудио форуми. Не вреди ризикот за 3-4$ разлика.
How to spot a fake Sony MH750 / 755
Ми стигнаа AKG од Али, да не се излажи некој да порача, слушалките се текша катастрофа, квалитет 0, звук 0. Едната слушалка е по гласна од другата, во споредба со оригиналот немаат блага веза, и што е нај битно не лежат убаво во самото уше во споредба со оригиналот.тие се слушалките, не се нешто којзнае што и затоа не се скапи, јас нарачав заменски од рандом ибеј seller истите се.
Селерот е "elektronhero", а ова е листингот Original SONY MH755 Headset Earphone for SBH50 SBH20 SBH52 | eBay@martinmax
Од кој селер поточно си ги пазари MH755?
The hype is real!! Само што ми стигнаа и сум подзинат и не ми се верува дека 5 долари можат да звучат толку добро дури и во некој аспекти подобро од слушалки што се 20х од цената нивна.
Веднаш ќе го сменам кабелот и ќе нарачам уште 5 комада од слушалкиве да се најдат.
25 денаколку време чекавте да ви стигнат слушалките (од electronhero) ?
Баш сега пробав ама не го прифаќа купонот.Фала за темава.
Само што ги нарачав за US $2.50 (со поштарина) од продавачот: rwtf3024 on eBay
Моментално има купон со $5 попуст (не знам како или зошто ама работи), а дотичниот rwtf3024 на хед-фај форумот на mh755 темата го спомнуваат како ок продавач. Купонот е YGBRE1T2YHB8PJQM ако некој е заинтересиран.
Линкот: Sony MH755 Headset Earphone for SBH20 SBH50 SBH52 SBH54 SBH56 SBH24 Bluetooth | eBay
Треба купонот сам да ти се појави и кај тебе ќе е со друг број. Кога и зошто се појавува, не знам. Мене ми се појави пред 2-3 недели и го искористив.Баш сега пробав ама не го прифаќа купонот.
Купонот го дава ибеј не продавачот.За купонот кај истиот ли продавач?
Пробај да видиш дали ќе го даде како опција на checkout?Баш сега пробав ама не го прифаќа купонот.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден