spiritBreaker
LaravelMaster
Дали некој знај дали сториџот на note 10/note 10+ е ufs 3.0 или ufs 2.1 сеуште?
3.0Дали некој знај дали сториџот на note 10/note 10+ е ufs 3.0 или ufs 2.1 сеуште?
Дали некој знае дали Note10+ ке има копче под екранот како што има Note8? И дали некој знае дали може да се отклучи телефонот со фингер додека екранот е исклучен?
Дали некој знае дали Note10+ ке има копче под екранот како што има Note8? И дали некој знае дали може да се отклучи телефонот со фингер додека екранот е исклучен?
Чим го истестираш некое време, сподели импресии и со насПристигна.Погледнете го атачментот 77951Погледнете го атачментот 77952
Испратено од SM-N975F преку IT.mk форум апликација
Пристигна.Погледнете го атачментот 77951Погледнете го атачментот 77952
ајде со здравје користење ( треба да частиш лол)
сега главна работа за 90% насто од корисниците, а особено за @psyside ќе биде да извадиш фотки во дење и ноќе, со и без користење на night mode
и те молам пробај го steady mode или како и да се викаше.
Честито да си ја возиш колата,ова телефонот де,за убаво да го користиш,па чекаме фотки од камерата,пошто тоа е најбитно,другото е небитно ко жена без цицињаПристигна.Погледнете го атачментот 77951Погледнете го атачментот 77952
Добро ја стредиле дискотекатаАуто мод.
Дискотеката ја направија.... иначе искрено незнам да сликал и незнам да ги користам модовите.Добро ја стредиле дискотеката. Иначе очекував подобри фотографии да вади!
Со убаво да си го користиш. Фотките се баш добри и јасни, без шминка и реални. Кој ти кажува поинаку се лаже и себе и тебе. За убави фотки потребни се и уредени објекти или места, остави тоа на Youtube, таму се користени однапред зададени локации плус истите се дотерувани и слично. Уште еднаш со убаво да го користиш и не наседнувај на балкански фори и фазони.Дискотеката ја направија.... иначе искрено незнам да сликал и незнам да ги користам модовите.![]()
Добро ја стредиле дискотеката. Иначе очекував подобри фотографии да вади!
Некој со S9 дали со последниот упдејт доби night mode на камерата?
Чудно кај мене нема ништо. Последен апдејт е 1 Август 2019. Некое чаре освен флешување софтвер?Да, еве и една слика.
Погледнете го атачментот 77975
Испратено од SM-G960F преку IT.mk форум апликација
Нема друго чаре освен,да си ставиш мануелно софтвер.Чудно кај мене нема ништо. Последен апдејт е 1 Август 2019. Некое чаре освен флешување софтвер?
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден