Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• chroot
    chroot реагираше на мислењето на Aowek во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Изгледај го видеото на Digital Foundry. Се спомнува 40 фпс мод, 60 тешко..
  • Pane24
    Pane24 одговори на темата Se prodavaat 3080 i 3080Ti 12GB.
    Site 3080ti i 6800xt se rasprodadeni.
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на xenon во темата Grand Theft Auto VI со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    $400,000,000 во преднарачки за дигитална игра, 89% од нив се за верзијата од $100. Со ваков народ никад нема да фалат џемпери.
  • Македонското момче
    Zosto problem za novi operatori???nov Mno kako 4ig(one) ke si pravi kompletna 5g mreza i infrastruktura koja sekoj Mno mora da ja ima...
  • Aowek
    Aowek одговори на темата Grand Theft Auto VI.
    Изгледај го видеото на Digital Foundry. Се спомнува 40 фпс мод, 60 тешко..
  • Aowek
    Aowek реагираше на мислењето на claus во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Не знам колку се точни шпекулациите дека ќе се врти на 30fps на обичниот PS5, додека ќе може да брка 60fps на PS5 Pro.. Гледам доста...
  • G
    Gligorov реагираше на мислењето на Chiller во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Според некои најефикасно би било „чипирање“ за да работи Safe City. Дали лудоста има крај?
  • claus
    claus одговори на темата Grand Theft Auto VI.
    Не знам колку се точни шпекулациите дека ќе се врти на 30fps на обичниот PS5, додека ќе може да брка 60fps на PS5 Pro.. Гледам доста...
  • NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на Astro во темата Grand Theft Auto VI со лол лол.
    Па ете меме направиле ама ај да видиме што ќе испадне. Може намерно пуштаат патка за да ја симнат цената за pre-order :P
  • NecrotoX
    NecrotoX одговори на темата Grand Theft Auto VI.
    Па и јас планирам Ultimate Edition верзијата да ја земам штом излезе за PC, мислам дека вреди, поготово гаражите за модификација на...
    • 1788373578058.png
  • NecrotoX
    NecrotoX одговори на темата НЛБ Банка.
    Њет
  • xenon
    xenon одговори на темата Grand Theft Auto VI.
    $400,000,000 во преднарачки за дигитална игра, 89% од нив се за верзијата од $100. Со ваков народ никад нема да фалат џемпери.
  • petkotrajko
    petkotrajko одговори на темата најдобра банка во мк?.
    Дали имаат некој проблем банкоматите на Халк Банка денес? Во два различни банкомати од Халк (во ГТЦ и накај Даре Џамбаз) во Скопје...
  • TouchIT
    TouchIT реагираше на мислењето на Psycore во темата НЛБ Банка со лол лол.
    Дали добивате пораки со рандом карактери од официјалниот NLB_BANKA SMS сервис? 5-6 вакви ми стигнаа.
  • gamon
    gamon одговори на темата Поправка на HSR појачало.
    големи се шансите да треба да се промени tba120u колото и да се подеси МФ, не е едноставно барај некој од постарите мајстори кои работел...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно