Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• D
    D одговори на темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја.
    Може појаснување плс? Средено.
  • D
    D реагираше на мислењето на pipelin во темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Мала забелешка, но мислам дека и ова може да биде сетирано второто сликиче да биде помало од сликата на креаторот на темата...
  • D
    PRO членовите сега имаат пристап и до посебна секција на форумот. Пак ке кажам, целта не е да се водат паралелни дискусии со јавниот...
    • 1785687122310.png
  • D
    А зошто ти коментираш мој став. Ниту огласување ми е потребно нити нешто слично. Демек си имал 10.000 коментари и тоа те дава за право...
  • D
    D одговори на темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја.
    Средено.
  • Македонското момче
    За нас - А1 Македонија А1 пополека почнаа со модернизација на мрежата и гаснење на 3G мрежата на различни реони, за постпејд знам 100%...
  • spiritBreaker
    spiritBreaker реагираше на мислењето на Jedah во темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Еве сега ќе го потурам со бензин! D длабоко во себе: Ок нема повеќе да правам офтопик за глупости.... Ќе го средам.. ваљда кеш...
  • И
    Непознат член реагираше на мислењето на gdamjan во темата CraGo со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    како им беше моделот, наплаќаат процент од нарачката, или фиксна тарифа според големина/тежина на пакетот?
  • D
    D реагираше на мислењето на pipelin во темата IT.mk v7.0: Нов изглед, стара идеја со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Уште ова ако може да се среди би било супер: https://forum.it.mk/threads/kupuvanje-na-stranski-akcii-xartii.84360/page-13#post-1509624
  • gdamjan
    ја сум на прастар пакет. 5G го имаат тргнато од дополнителни услуги. Не знам кога се случило тоа, ама го нема во апликацијата.
  • gdamjan
    gdamjan одговори на темата CraGo.
    како им беше моделот, наплаќаат процент од нарачката, или фиксна тарифа според големина/тежина на пакетот?
  • G
    GoranMak одговори на темата Plaisio.
    Вкупен ВАТ на производот беше скоро 190е. Плаисио рекоа 168е може макс да вратиме. Вратени 166е. Мала грешка имам погоре, од цената на...
  • Ron26
    Ron26 реагираше на мислењето на gdamjan во темата Temu со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    на амазон го имаше еднаш опција од околу 75$ + 25$ shipping, трошоци. Само гледам ја тргнале македонија од тогаш.
  • kirev
    Да не треба молба со таксена марка да ти поднесеме? (или само коментираш за да можеш да огласуваш... не можам да го објаснам поинаку...
  • gdamjan
    gdamjan одговори на темата Temu.
    на амазон го имаше еднаш опција од околу 75$ + 25$ shipping, трошоци. Само гледам ја тргнале македонија од тогаш.

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно