xenon
εικονοκλάστης
Има далеку поевтини алтернативи кои ќе ладат подеднакво добро ако е тоа приоритет, овој кулер се зема пред се за естетика.
Мене ќе ме јаде OCD за OLED burn in. Него дај фотка од естетиката да видиме.
Има далеку поевтини алтернативи кои ќе ладат подеднакво добро ако е тоа приоритет, овој кулер се зема пред се за естетика.
За тие пари јас со ноево перо ќе го ладам процесорот три месеци...богами за таа сума еден куп механички тастатури ќе се купат![]()
Не го монтирав, ќе почека малку.Мене ќе ме јаде OCD за OLED burn in. Него дај фотка од естетиката да видиме.
![]()
Sound Blaster AE-9
Achieve the best possible audio quality with the Sound Blaster AE-9, the best PCI-e Sound Card and DAC Amp for Music, Movies, and Gamesus.creative.com
Надградба која е вредна да се спомне. Светлосни години далеку во однос на онборд од било која хај-енд матична плоча. Добив поквалитетен, почист и поиздефиниран звук, но најбитно изгубив секаков брум и шум во позадина.....
Имам студиски монитори Behringer 2031, имаат и балансиран и небалансиран влез.Ова да ти го препорачам да го разгледаш онлајн, јас сум презадоволен, под услов да користиш уште монитори со балансирани влезови
D-6S
Foshan ShuangMuSanLin electronics Co., LTD. founded in 2009 which located in Shenzhen, China. And our branch company VMV Technology(HK) Company Limited registered in HK in 2013. Our company is specialized in the audio DAC, stereo headphone amplifier, power amplifier, and with own R&D...www.smsl-audio.com
Имам студиски монитори Behringer 2031, имаат и балансиран и небалансиран влез.
Но не сфаќам, што би добил со тоа? поточно што подобро или повеќе од ова...?
Пробував да користам DAC-ови, и некој ефтин и поскап, но исти QRAC, брумот го имаше. Сега нема брум, дури ни на макс пуштено на волјум кога е... има апсолутна тишина на звучниците.
Картата е класа над Xonar STX-II што беше најдобрата звучна карта која сум ја користел до сега. Многу подобар signal to noise ratio, повеќе тинтири-минтири за сетирање, поиздефиниран звук во цел опсег (мада овде работата ја вршат операциските засилувачи кои се модуларни како и кај STX II но по дифолт што стигаат тие кај двете карти изгледа се подобри кај. AE9)
cena imboksРамот чка пара?
Абе припази на речник што е тоа ѓомти хахacena imboks
Подарок ми се ѓомти, не знам, ај да прашам шо чакати се па ќе пишам.А
Абе припази на речник што е тоа ѓомти хахa![]()
Абе тоа е кавадаречки ѓомти, јас битола учев такво нешто не слушнав е сега чакмак, шанкуре хахаOff: Џоа незнајш ти
недошикваш Битолчани?
517 години нели е доста од турциТо ти е ѓоа турцизам, чунки редовно го користат многу луѓе.
Ко можат тука да се користат безвезни странски непотребни кованици, можат и стари одомаќинети зборој...
Ја ги ѕиркав истиве... дај мислење после недела две користењеОвој белобрадиот навратил, време било да се оттарасам од жици
Погледнете го атачментот 157154
(од кај Сет, 4.800 денарс)
Да не отварам нова тема, прашање до останатите членови на форум ... имам 3.5 инч сата диск со податоци на него, дали докинг стејшн ќе го препознае со фајловите или ќе треба да го форматира дискот за да го чита ? Имам податоци на дискот и сакам да ги извадам, купив нешто слично но не сака да го вчита дискот (gembird external usb 3.0 enclosure for sata hdd), пушта струја врти дискот но не го јавува во devices.Уште едно парче корисна периферија, се думав години наназад да си земам едно вакво.
Погледнете го атачментот 157266
Три HDD-а ќе летаат од компјутер и ќе служат за повремен бекап преку докинг станицава.
Набавено од IT Маркет по цена од 1.210 денари, и тоа со бесплатна достава за еден ден!
Еве во моментов си играм, до сега на горе споменатото му накачив три различни HDD-a (сите 3,5 инчни, од 750, 1тб и 2тб, сата 2 и сата 3) како и едно SSD 2,5 инчи од 120GB, и сите беспрекорно работат и ги гледа од прва, и тоа хот-свап, со драјвери од самиот виндовс.дали докинг стејшн ќе го препознае со фајловите
Шо графика е старата, Motorola T190?Posle skoro 10 godini dojde vreme za promena na starata garda. Ke bide uramena
Погледнете го атачментот 157272Погледнете го атачментот 157273
И јас имам enclosure али го чита кај мене, јас го приклучив во струја и плус со усб кабел од enclosure vo ПЦ, да не е до портата оди со usb 3.1Да не отварам нова тема, прашање до останатите членови на форум ... имам 3.5 инч сата диск со податоци на него, дали докинг стејшн ќе го препознае со фајловите или ќе треба да го форматира дискот за да го чита ? Имам податоци на дискот и сакам да ги извадам, купив нешто слично но не сака да го вчита дискот (gembird external usb 3.0 enclosure for sata hdd), пушта струја врти дискот но не го јавува во devices.
Шо графика е старата, Motorola T190?
Од кај ти е дискот, дали е форматиран во формат што оперативниот систем го препознава? Пример ако пробуваш на Windows машина да го читаш, треба да биде во NTFS/FAT.Да не отварам нова тема, прашање до останатите членови на форум ... имам 3.5 инч сата диск со податоци на него, дали докинг стејшн ќе го препознае со фајловите или ќе треба да го форматира дискот за да го чита ? Имам податоци на дискот и сакам да ги извадам, купив нешто слично но не сака да го вчита дискот (gembird external usb 3.0 enclosure for sata hdd), пушта струја врти дискот но не го јавува во devices.
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
WALIKING PAD XIAOMI KINGSMITH X21
48.990,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 16GB 5600Mhz CL40 HYNIX HMCG78AGBSA092N
15.480,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден