moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.376
- 5.510
Ама го имаше во текстот...хмм, ја немаше сликата кога пишав
Ама го имаше во текстот...хмм, ја немаше сликата кога пишав
Кај мене вака стои од 3 ти Октомври, до сега требаше да ги прегледаат апликациите и да известат дали е прифатена или не.Дап, буквално исто и кај мене е така.
Исто и кај мене.
Погледнете го атачментот 154652
Како што кажав и јас и членот погоре, невалиден е линкот за тракинг, отвара правила на игра само.
EDIT: Еве го линкот за МК
Participation
promotions.my-samsung.com
Мене во А1 ми рекоа најдоцна до јануари требало да стигне уредот...Кај мене вака стои од 3 ти Октомври, до сега требаше да ги прегледаат апликациите и да известат дали е прифатена или не.
Во ред е рокот, не ми пречи што ќе почекаме некој месец, меѓутоа вработените во Самсунг Македонија треба да ги прегледаат апликациите и да вратат повратен одговор дали е се во ред или фали некој документ, информација. Статусот треба да се промени во Accepted или Rejected, а они очигледно ќе чекаат до последен момент па после ќе треба да се замараме ако не ја одобрат дали ќе може да се аплицира после истек на рокот за пријавување или не.Мене во А1 ми рекоа најдоцна до јануари требало да стигне уредот...
Апсолутно се слагам.Во ред е рокот, не ми пречи што ќе почекаме некој месец, меѓутоа вработените во Самсунг Македонија треба да ги прегледаат апликациите и да вратат повратен одговор дали е се во ред или фали некој документ, информација. Статусот треба да се промени во Accepted или Rejected, а они очигледно ќе чекаат до последен момент па после ќе треба да се замараме ако не ја одобрат дали ќе може да се аплицира после истек на рокот за пријавување или не.
Немам искуство со нив околу вакви акции, ама поучен од тоа какви глупости се прават во државава сакам да сум на чисто во рокот за пријава да знам дали е прифатена или не, а мислам дека 2 недели за прегледување на апликација е повеќе од доволно.
Која опција треба овде? Немам досега правено самсунг акаунт.
Погледнете го атачментот 154688
им пиша и ти одговорија ?
Дап.им пиша и ти одговорија ?
стигна и кај мене идентичен меил.
Гледам ќе се изначекаме ние за ова, а прашање е дали и ќе ги добиеме. Во правилата стои дека ако се потроши залихата, ќе бидеме компензирани со уреди со вредност како телефонот. Многу геј потег од Самсунг.стигна и кај мене идентичен меил.
Мора да ги доделат, само што ќе трае сигурно до нова година.Гледам ќе се изначекаме ние за ова, а прашање е дали и ќе ги добиеме. Во правилата стои дека ако се потроши залихата, ќе бидеме компензирани со уреди со вредност како телефонот. Многу геј потег од Самсунг.
И замисли ве зае*ат. Ви дадат 300 маици со самсунг натпис.Гледам ќе се изначекаме ние за ова, а прашање е дали и ќе ги добиеме. Во правилата стои дека ако се потроши залихата, ќе бидеме компензирани со уреди со вредност како телефонот. Многу геј потег од Самсунг.
300 мајки ќе им .....И замисли ве зае*ат. Ви дадат 300 маици со самсунг натпис.
Хахахахахаххахаах
Јас на реклама5 само 2 најдов.SAMSUNG S25FE почнаа нагло на огласи да ги објавуваат.
На ФБ ми искачаат. По 500 евреки ги шиткаат 128/8.300 мајки ќе им .....
Мислењето е автоматски споено:
Јас на реклама5 само 2 најдов.
Да не си кликнал правно лице место физичко при регистрација?Што е па сега ова?Каква фирма,си отидов си купив си се регистрирав.Не го разбирам ова.Погледнете го атачментот 154753
Е до толку не ми текнува да му се сневиди(у 23.30 праев регистрација).Ете им пратив лична карта од мене и им објаснив дека сум физичко лице а не правно.Да не си кликнал правно лице место физичко при регистрација?
Што ти одговорија, и кога се регистрираше ? Јас од 3-ти Октомври уште чекам одговор на апликацијата, како на зимски распуст да се вработените.Е до толку не ми текнува да му се сневиди(у 23.30 праев регистрација).Ете им пратив лична карта од мене и им објаснив дека сум физичко лице а не правно.
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден