Види во поставки ако можиш нешто да го наместиш или намести го за стално да ти заштедува од батеријата.Се отепав од барање и никако да најдам. Има ли можност на S24 да се намести чим дојде телефонот на 15% или 20% автоматски да се уклучи power saving?
Со Bixby Routines.Се отепав од барање и никако да најдам. Има ли можност на S24 да се намести чим дојде телефонот на 15% или 20% автоматски да се уклучи power saving?
Јако. Не ни знаев дека постои ова. Благодарам многуСо Bixby Routines.
Таму имаш далеку повеќе слобода за вакви работиИнсталирав One UI 6.1 апдејт и што да кажам?
Повеќе не може да се подесува Always On Display посебно туку она што ќе ставиш на Lock Screen тоа се рефлектира на AoD
Па добро п. материн! Толку ли се ретардирани овие од компанијава за нудли? Излегуваат ли од дома овие?
Каша попара направиле. Се здробив од барање и конечно прочитав на reddit дека уствари ова ти било фичр.
Замина Флегма на иПхоне со следниот телефон. Слушајте ми го зборот.
"Глуп" бил. Ако!
Не се работи за слобода туку за подј*бување на корисничкото искуство.Таму имаш далеку повеќе слобода за вакви работи
Не се работи за слобода туку за подј*бување на корисничкото искуство.
Не сум во тие години ниту пак имам време и ентузијазам како порано.
Конкретно, на AoD имав часовник и календар за тековниот ден. На лесно тапкање ќе се вклучи, ќе видам и за едно 10 секунди ќе го снема. Пола саат барав да видам што толку му згрешив на телефонот што не сака џа прикажува не само календар туку не може ни да се подеси ништо
Ама, не! Сега со големата премудрост на Самсунг одлучиле се што имаш на лок скрин да биде и на AoD.
Од One UI 5.0, кога го зедов, па до денес не престанаа да се глупираат. Ставија сешто, нешто и ништо конкретно.
Тоа што face unlock, fingerprint reader и проксимити сензорот работат како ќе им се ќеифне можеме да го препишеме на "класата" на телефонот.
Кај овие другиве барем работи тоа што го ставиле. Глупо, вакво-онакво, примитивно.. работи.
Не е можно ова. Требаше да си ги отворам очитеА да направиш downgrade на претходната состојба?
Moжеш сам да си ја подесиш, имаме тема за тоа. Bixby рутини и слични автоматизации
И мене ми е исклучена
Користи adaptive.
Па се замараш, користиш 80% а мојш да користиш 100%
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB VERBATIM Vi550 S3 49353
6.970,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
SPEAKERS BLUETOOTH JBL FLIP 6 (12 hours playtime), IPX67 waterproof, 20W, GREEN
8.980,00 ден