spiritBreaker
LaravelMaster
Само шо стигна One UI за S21 Ultra, exynos верзијата
Земај S23 Ultra или ако сакаш мал телефон земи S23. Оваа генерација вреди да се земе од Самсунг. А iPhone ако сакаш тоа си е друго и таму секако нема утка, под услов да сакаш ајфон.Здраво, ме интересира мислење за С23+.Цел живот сум Андроид корисник, последно с9+ ама веќе откажа батеријата, па ќе правам промена.Па се двоумев измеѓу С23+ и Iphone 15(обичен не про или плус), па ме интересира некое ваше мислење.
Од с9+ на С23+ скокот ќе ти биде огромен, бидејќи цел живот користиш андроид слободно земи С23+ како што кажаа годинава е најкомплетен андроид телефон во пазарот како хардвер така и софтвер (не го спомнувам ултра моделот бидејќи е поскап и поголем како уред па претпоставува тука веќе си одбрал големина).Здраво, ме интересира мислење за С23+.Цел живот сум Андроид корисник, последно с9+ ама веќе откажа батеријата, па ќе правам промена.Па се двоумев измеѓу С23+ и Iphone 15(обичен не про или плус), па ме интересира некое ваше мислење.
И ја појдов у Нептун со мисла "обичниот" s23 да го купам ,пошто помал е ,поефтин а со слични перформанси ко УлтратаОд с9+ на С23+ скокот ќе ти биде огромен, бидејќи цел живот користиш андроид слободно земи С23+ како што кажаа годинава е најкомплетен андроид телефон во пазарот како хардвер така и софтвер (не го спомнувам ултра моделот бидејќи е поскап и поголем како уред па претпоставува тука веќе си одбрал големина).

Апсолутно. Батеријата е се само не слична.s20FE vredi da napravam upgrade na s23 ili s23+? Dali performansite ekranot i baterijata se slicni, bidejki kamerata voopsto ne mi e bitna?
Прво сам треба да си одговориш на прашањето кој оперативен систем повеќе ти одговара Андроид или IOS. Доколку сакаш Андроид сега ти е перфектен момент да земеш с23 серија, едноставно Самсунг направи полн погодок со с23ките (сите не само ултрата) и се огромен апгрејт во однос на с22ките а камо врз с9 плуската. Доколку земаш Ајфон мене лично се освен про верзијата ми немаат смисла. Плаќаш реално многу а добиваш телефон без посебна зум камера и 60Hz екран, технологија од 2015та. Изборот е твој голем сиЗдраво, ме интересира мислење за С23+.Цел живот сум Андроид корисник, последно с9+ ама веќе откажа батеријата, па ќе правам промена.Па се двоумев измеѓу С23+ и Iphone 15(обичен не про или плус), па ме интересира некое ваше мислење.
Едно прашање во врска со с23 ултра.
Би сакал да го земам овој модел па ме интересира која е разликата помеѓу европскиот модел и моделите во ледиком, мобеликс...
Многу тешко се доаѓа по мобилариве до европскиот модел кој 99% е 8/256 за разлика од 12/256 како кај останативе.
Јасно ми е околу гаранцијата дека од телеком, сетек, нептун а1 и останативе е можеби повалидна ама освен ова некоја реална разлика?
800 евра за 12/256 модел мислам дека е одлична цена.
Sent from my SM-G781U using Tapatalk
Некои работи што ги заприметив на прва:Пристигна Android 14 со One UI 6 на Samsung A52s
Го ставив. Има сешто, нешто и ништо конкретно.
Некој да сподели импресии?
s21 ultraДечки ми треба мала консултација, нов s21fe 5g или користен s21 ultra максимално зачуван ?
5 дена пред да излезе с24 ќе купуваш с23? јас би почекал ама ако ти е хитно секако е топ уред.Искуства со мобиком? Заинтересиран сум за с23У.
5 дена пред да излезе с24 ќе купуваш с23? јас би почекал ама ако ти е хитно секако е топ уред.
Праша дали го имаат? Бидејќи пред 2 месеци го немаа, иако на фб им стои дека го имаат. Не верувам дека допрва имаат направено нарачкаИскуства со мобиком? Заинтересиран сум за с23У.
Чекам одговор, ако го немаат, ќе се чека 24-ката.Праша дали го имаат? Бидејќи пред 2 месеци го немаа, иако на фб им стои дека го имаат. Не верувам дека допрва имаат направено нарачка
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден