Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Проблем со нет

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.498
3.101
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Комшија ти ли си? Истото и кај мене се случуваше месец дена и чудесно исчезна проблемот сам од себе. Добро другиот комшија пријави дојдоа кај него се чудеа викаа не е ништо ама после 2-3 дена откако дојдоа веќе нема проблеми. Не сменија ништо и јас имам бел хуавеи рутер и никогаш претходно немало проблеми. Да бидам реален и не е некој страшен проблем да немам 1 по минута нет дневно и два три пати да засецка ама сепак никогаш немало претходно такбо нешто па се нервирав.

20 декември 2015
1.156
856
Skopje
steelseries's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 1700 w/Stock Cooler (Wraith Spire RGB)
Motherboard
Asus x370 Prime PRO
Storage
WD10EZEX Blue
PSU
Cooler Master Vanguard 750+ Gold
RAM
HyperX Predator 2x8GB // 3200Mhz
Video card
Asus GTX 1060 6GB
Mouse
SteelSeries Rival 310
Keyboard
Gigabyte K85 Mechanical RGB
Monitor
Benq RL2455HM
OS
Windows 10 Pro
Комшија ти ли си? Истото и кај мене се случуваше месец дена и чудесно исчезна проблемот сам од себе. Добро другиот комшија пријави дојдоа кај него се чудеа викаа не е ништо ама после 2-3 дена откако дојдоа веќе нема проблеми. Не сменија ништо и јас имам бел хуавеи рутер и никогаш претходно немало проблеми. Да бидам реален и не е некој страшен проблем да немам 1 по минута нет дневно и два три пати да засецка ама сепак никогаш немало претходно такбо нешто па се нервирав.
Хахаха кај мене тек денес дојдоа.(комшија)

Иначе пупупу машала денес не падна да не заречам. И мене не би ми сметало али со пријатели најчесто навечер дискорд + battle royal игра играме и верувај ќе ти се смачи да чекаш да завршат и сл...
Иначе ко за инает, исклучив ауто апдејтс на самсунгов и ништо не бидна,
иако there is no sense

Испратено од [device_name] преку IT.mk форум апликација

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно