Pane24
GpuHardware
Fala i do tebe za toa so mi zavrsi ogromna usluga .Позитивно со @Cape ,@StefAngel и @Pane24
Pane ти благодарам за поклонот ќе го чувам за (успомен и дуго сечање).![]()
Fala i do tebe za toa so mi zavrsi ogromna usluga .Позитивно со @Cape ,@StefAngel и @Pane24
Благодарам што ме почека и испадна ферПозитивно со @Cape ,@StefAngel и @Pane24
Дај бе изругајте некого, досада да те фати вака читајќи.
шо пари?Еве јас @Pane24 да го изругам. Купив од кај него Hyper 212. Па нели бе Пане на старо го купив? Како си ми го спакувал како нов од фабрика да е, јас за нов пари не давав. Дури и термалната паста цела не отворена ми ја пратил! Ц Ц Ц![]()
Mnogu poeftino od dilerskataшо пари?
Мислам те спомнав во претходен пост пошо поодамна беше, ова е за прошли 2-3 месеци.А ја бе?
:zombie:
Мислам те спомнав во претходен пост пошо поодамна беше, ова е за прошли 2-3 месеци.
Одма да се плачело![]()
Тоа се вика Homo Sapiens.Одлично искуство со @SiPy` , му спомнав скоро пред пола година може и јаче, ако некогаш му улетаат кулери 85mm за старите Strix карти(или од dual x, пошо пасуваат) , старо или ново, да ми каже....И дури после толку време на чоекот му текна на мене и ми резервира 2 нови. Со спешл едишн цена, алал да му е. Тоа е прав чоек.![]()
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден