goranzoran
poweruser
Ако сакаш парички да ти останат земи си 5, бољи изгледа и ќе ти врши работа.Знам брат ама од една страна повеќе ми се свиѓа изгледот на 5-ката а од друга страна 6S е каде каде подобар во перформанси![]()
Ако сакаш парички да ти останат земи си 5, бољи изгледа и ќе ти врши работа.Знам брат ама од една страна повеќе ми се свиѓа изгледот на 5-ката а од друга страна 6S е каде каде подобар во перформанси![]()
Ако сакаш парички да ти останат земи си 5, бољи изгледа и ќе ти врши работа.
Не зезај, за половен 5с имаш нов Редми Ноте 3 Про, човек да станешвеќе е old news тој телефон многу, да бидеме реални.
Грешка пријателе, грешкаНе би земал 5S можеби би земал 5Se што најверојатно би излегол нареден месец,а иначе да редми-то е топ го знам,јас имам Redmi 1S и е одличен само имав мерак Iphone да земам по што никогаш сум немал![]()
Грешка пријателе, грешка![]()
само 6с вреди нешто, ќе се разочараш.. Тој редми 1с по добро ќе работи..
За тебе братче само Редми 3За изглед ми се свиѓа највеќе 5S ама перформанси 6S е ептен подобро![]()
За тебе братче само Редми 3![]()
Знaе и тoa кaкo знaе. Генерaлен зaстaпник.Како идат со цена тие да не знаеш ?
Знaе и тoa кaкo знaе. Генерaлен зaстaпник.![]()
Тој е најмалиот од Ми, замена за твојот Редми 1СНе ме заебавај 10,900 денари... па дај 3 да купам еден ќе си задржам друг ќе напраам трампа со Iphone 6S и со уште едниот Самсунг С6предобар е овој за волку мала цена...овој е најдобар моментално од Xiaomi што ги имаш ?
Тој е најмалиот од Ми, замена за твојот Редми 1С
Само да ти кажам дека има 9-10 ч СоТ, нема да ти се верува..
Зимaј Шaoми и ич дa не ти чуе.
Се зезаш нели?Ако земам 3 од овие со гаранција му зимам на некој ајфон од 500 евра за трампа,па во споредба со ајфон 6с изгледа одлично а камо ли кога ќе направаш споредба со ајфон 6...едноставно ајфонот 6 ке биде SHIT спореден со овој![]()
Се зезаш нели?
Не се разочарувам, несакам да користам такви исто како што они па несакаат ајфон итнView: https://www.youtube.com/watch?v=43cavQr_Qf8
Само да не се разочарашНе ме сфакај погрешно,стварно би сакал да имам Iphone 6S и многу ми се допаѓа ама видеото си ја збори реалноста
![]()
Ми Ноте, Редми Ноте и мислам Ми 4Ц.. Ако не и другиве помали.. за Редми 3 немам инфо сеуште..Кои модели од Xiaomi се прават се уште во Foxconn?
Чек, а старата Mi4 таму се правеше (ваљда више не се прави ич)? Тоа е врв на изработка упм...Ми Ноте, Редми Ноте и мислам Ми 4Ц.. Ако не и другиве помали.. за Редми 3 немам инфо сеуште..
Направи хард ресет ... Ќе ти избрише се од тел меморија затоа направи си бекапИмам еден проблем со LG E440 а тоа е дека почна на рандом моменти да се закочува, најчесто Home процесот, или нешто слично така пишуваше последниот пат.
На пример после разговор ќе се закочи, или кога сакаш да го отклучиш закочен е и само темен екран се гледа, па мора да се рестартира со вадење на батеријата итн..
Овие проблеми почнаа откако му ставив мемориска картица од 8GB, дали е случајност или таа е причината? Верзијата на андроидот е JellyBean 4.1.2.
Се наканив да го изгледамView: https://www.youtube.com/watch?v=43cavQr_Qf8
Само да не се разочарашНе ме сфакај погрешно,стварно би сакал да имам Iphone 6S и многу ми се допаѓа ама видеото си ја збори реалноста
![]()