Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Помош за деца без родители

bkarbev

read-only
3 јуни 2009
17
11
Ке го оживеете бе.

Доколку чипот или што и да е на графичката е рикнат и тоа кажете ми слободно бидејки имам иста таква конфигурација на фуџицу сименс ама само матична, така да графичката од него ке може да се искористи. Али пак ке кажам, мислам дека нема да има потреба и дека по саалам мајстор кој што има соодветни алати ке го поправи одма.

А за каблето, се надевам е 16 на 16? Би можел и со едно само да завршам работа доколку е такво и да им се даде на децата машинава пошто стварно машината е стара ама е топ. Виндовс 7 работи без проблем,спие. А имав и виртуелка со линукс на неа и сето тоа работи без никаков проблем и на некој ке му заврши многу голема работа.

vladence

hello world
31 мај 2009
275
32
Скопје
Е што не кажа порано, имав толку компјутерски компоненти, ги испофрлаф оти никој нејќе да прими донација :) Да соберам пари, ќе си зеам нов рутер, а овој што го имам можам да го донирам. Вифито е тапа ама затоа на кабел пичи супер :)

Нејќам да давам лажна надеж, идејава ви е супер ама ме фативте у костец :) и за рутеров не сум сигурен. Ако се нафатам да го давам ќе пишам.

Мислам почесто треба вакви акции да се прават :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно