Другар купи од Public. Обично има за викенди. А може и да си резервираш на сајт ваљда.Купил некој ПС5 од Солун во скоро време? Ако да, од каде?![]()
Да знаеш имаш поврат на ддв 24% на фрее шоп те исплаќаатКупил некој ПС5 од Солун во скоро време? Ако да, од каде?![]()
Да да, јасноДа знаеш имаш поврат на ддв 24% на фрее шоп те исплаќаат
ке им нагласиш во продавница дека ти е за излез од држава за во Македонија и ке ти направат документ
Да да, јасноЗатоа и пишав во темава
Не е дали се префрлаат сејвовите, игри од различни региони се третирани како различни игри. Нема да можеш да ги користиш истите сејвови. Јас имам таков проблем, користев европски дискови и сеа со ПС+ не ми ги користи сејвовите од ЕУ дисковите, зашто сум на УС акаунт.Дечки ме интересира дали save game се префрла од еден акаунт на друг. Поконкретно изминативе години користев акаунт од USA регион и имав платено ПС плус екстра и сега отворив нов акаунт на Турски регион и сакам да се преплатам на него кој бтв кошта 600 турски лири или околу 20е годишно па ме интересира дали сејвовите (од ПС плус екстра игрите) од америчкиот акаунтот ќе ми се префрлат на турскиот.
Ова важи и за дигиталните игри така?Не е дали се префрлаат сејвовите, игри од различни региони се третирани како различни игри. Нема да можеш да ги користиш истите сејвови. Јас имам таков проблем, користев европски дискови и сеа со ПС+ не ми ги користи сејвовите од ЕУ дисковите, зашто сум на УС акаунт.
ДаОва важи и за дигиталните игри така?
А како успеа да платиш на турски регион, јас кога пробував неможеше да се плати со наша картичка, а Сони нема пуштено гифткартс за тој регион од очигледни причини?Дечки ме интересира дали save game се префрла од еден акаунт на друг. Поконкретно изминативе години користев акаунт од USA регион и имав платено ПС плус екстра и сега отворив нов акаунт на Турски регион и сакам да се преплатам на него кој бтв кошта 600 турски лири или околу 20е годишно па ме интересира дали сејвовите (од ПС плус екстра игрите) од америчкиот акаунтот ќе ми се префрлат на турскиот.
Чекам верификација за Крипто дебитна картичка, наводно со таа можело како што читав по редитов.А како успеа да платиш на турски регион, јас кога пробував неможеше да се плати со наша картичка, а Сони нема пуштено гифткартс за тој регион од очигледни причини?
Јас си земав картичка за стор од колку што требаше да доплатам, ја стаив таа на акаунт и платив со тоа.Направи некој упдејт на ПС+ план во новите и како ? Имам останато нешто пари на профилот ама кога сакам да направам упгрејд ми бара картичка.
Ако не ти се совпаѓаат математиките на ПСН, може да значи дека имаш одбрано држава со дигитален данок и да ти фалат неколку долари за него.Направи некој упдејт на ПС+ план во новите и како ? Имам останато нешто пари на профилот ама кога сакам да направам упгрејд ми бара картичка.
Што е 120 годишно, PS Plus? Бидејќи EA Pass e $30/year.Сега видов сум заборавил да изгасам за ЕА преплата и неколку месеци си земало само по 5$ и ги нема парите.
За 120$ годишно многу јаки игри имаат додадено. Браво за Сони.
PS Plus Premium.Што е 120 годишно, PS Plus? Бидејќи EA Pass e $30/year.
Што е 120 годишно, PS Plus? Бидејќи EA Pass e $30/year.
Алал да ви е како наоѓате време за гејмингНајакиот пакет PS+ Premium. Имаат многу јаки игри додадено како Guardians of the Galaxy, Miles Morales, Returnal, Valhalla, Ghost of Tsushima. Има да се гејма летово.![]()
Немора тој пакет за игрите што ги имаш наведено, сите овие се вклучени веќе во 2риот пакет т.е. PS+ Extra. (90$ мислам дека е годишно)Најакиот пакет PS+ Premium. Имаат многу јаки игри додадено како Guardians of the Galaxy, Miles Morales, Returnal, Valhalla, Ghost of Tsushima. Има да се гејма летово.![]()
Ако не ти е тешко кога ќе (ако) успееш да платиш на турскиот PS Store да ја објасниш процедурата.Чекам верификација за Крипто дебитна картичка, наводно со таа можело како што читав по редитов.
Исто сум со EA Pass. 2 игри изиграв и немам време за ништо ..Алал да ви е како наоѓате време за гејминг
Земав Premium пакет пред месец дена… и на тоа остана, само на земање![]()
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650