Мора да е нешто приватно, а ? Наместено.@NENO19: Ај ако не ти е проблем стави пермисии на профилот да може да ти пратам ПП, зошто моментално не може да ти праќаат ПП, сакам да те прашам нешто...
Мора да е нешто приватно, а ? Наместено.@NENO19: Ај ако не ти е проблем стави пермисии на профилот да може да ти пратам ПП, зошто моментално не може да ти праќаат ПП, сакам да те прашам нешто...
Ке ти се oслoбoдaт зa 21 ден oсвен aкo не ги oспoри некoј трaнсaкциите. Дoкументи немa дa ти бaрaaт.
Не нaдминувaј 1500 еврa гoдишнo и би требaлo дa си безбеден.
Sent from my LG-D850 using Tapatalk
Парите што ти се на hold не можеш да ги повлечиш. Можеш само ти со статус cleared.
Здраво момци, направив Paypal бугарскиот, со Македонска лична карта и податоци НЛБ тутунска виза електрон картичка, лична карта адреса се е македонско. Моето прашане е дали може да withdraw директно на картичка 35 долари без било каков проблем и ако не што уште треба да направам поз![]()
35$ и да ги изгубиш голема работаЗдраво момци, направив Paypal бугарскиот, со Македонска лична карта и податоци НЛБ тутунска виза електрон картичка, лична карта адреса се е македонско. Моето прашане е дали може да withdraw директно на картичка 35 долари без било каков проблем и ако не што уште треба да направам поз![]()
Го верифицира?
35$ и да ги изгубиш голема работа![]()
Наједоставно кажано, прашање е само на време кога ќе те лимитират.Да да картичката ми е верифицирана! 100%и уште еднаш да потпрашам кога сум тука колку најмногу наеднасш е најсигурно да вадам за да не ми прават проблеми ПП.
позз![]()
Наједоставно кажано, прашање е само на време кога ќе те лимитират.
Да, кога ќе дојдеш некаде 1800 евра вообичаено ќе ти побараат документи и гејм оувр. Треба нов акаунт да правиш.За да го верифицираат, така?
Има некој друг проблем со логирање на Paypal?
Пробав и пасворд си сменив (иако го знаев и претходниот), пак не ме пушта да се логирам.
Погледнете го атачментот 54224
Чоече зашо ве мрзи да прочепкате по темава, значи миљон пати е се објаснето. Као прво зашо ти е Пејонир картичка коа веќе моеш на македонска картичка. Комбинацијата со бугарски ПејПал и македонска картичка сеуште функционира, и очигледно не им смета на Пејпал, нас уште помалце. Боље ќе праам ако треба 10 акаунти годишно, али во шугавава држава ништо..Колеги дали може некој да ми одговори ако знаете дали можам да поврзам Payoneer картичка со Paypall и така да си ги вадам парите и ако неможе со македонски Paypall дали тоа би можел да го направам со бугарски.?
Другар види сеа барав во темата назад ама навистина не успеав да најдам вакво мислење ајде жити се ако знаеш како можам да го направам тоа пиши ми објасни ми ?Чоече зашо ве мрзи да прочепкате по темава, значи миљон пати е се објаснето. Као прво зашо ти е Пејонир картичка коа веќе моеш на македонска картичка. Комбинацијата со бугарски ПејПал и македонска картичка сеуште функционира, и очигледно не им смета на Пејпал, нас уште помалце. Боље ќе праам ако треба 10 акаунти годишно, али во шугавава држава ништо..
Тоа е за многу ситни суми. Има годишен лимит кој веднаш ќе го преминеш. За твои потреби е неупотреблива оваа варијанта. Ни 10 акаунти месечно нема да ти завршат работа.Другар види сеа барав во темата назад ама навистина не успеав да најдам вакво мислење ајде жити се ако знаеш како можам да го направам тоа пиши ми објасни ми ?
Да ама ја зборам за бугарски Paypall верификуван нели ке биде без лимит и поврзан со Payoneer Картица?Тоа е за многу ситни суми. Има годишен лимит кој веднаш ќе го преминеш. За твои потреби е неупотреблива оваа варијанта. Ни 10 акаунти месечно нема да ти завршат работа.
Зашто побогу би користел пејонир ако имаш бугарски верификуван пејпал? И знаеш ли колкав данок има на таа сума?Да ама ја зборам за бугарски Paypall верификуван нели ке биде без лимит и поврзан со Payoneer Картица?
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден