Дечки, шо к***ми е овој ерор? И на мобилен и на десктоп истиот ерор.
На мобилниот сум рутован, да не има направено проблем тоа? Пејпел не соработува едноставно.
Погледнете го атачментот 123581
candid.technology
Дечки дали има некој искуство со Skrill? Дали може да се повлекува на наша сметка и колку е провизија?
Skrill e TOP!Дечки дали има некој искуство со Skrill? Дали може да се повлекува на наша сметка и колку е провизија?
Здраво ,
Тие што имаат искуство дали може да отворам PayPay со бугарски пасош и дали може да нарачам картица?
Проблемот тука не е личната карта или адресата.
Проблемот е што кога ќе стигнеш до тој лимитот (2к ЕУР или колку и да е сега), тие ќе ти побараат неколку документи за доказ дека ти си резидент таму.
Да бидеш резидент значи да активно престојуваш таму, да живееш, да плаќаш струја, вода, парно или таканаречени Utility bills.
Овој utility bill е најпроблематичен за сите што имаат пасош а не престојуваат таму. Затоа што кога ќе ти го побараат, ти немаш таква сметка на твое име, на адресата наведена во пасошот.
п.с. PayPal (business) card не функционира за Бугарски акаунти, ако мислеше на таква картичка да порачаш.
Кај ги вадите овие информации 11.11?И Бугарите ќе ти бараат данок за приливите. А таму данокот не е 11,11%. Емтое
11.11% од нетото што ќе го извадиш. Ималу по закон е да 10% ама од бруто.Кај ги вадите овие информации 11.11?
Данокот за физичко лице ти е 10% рамно, и во МК и во Бугарија. Бугарија не може да те товари за неплатен данок, не си резидент, иако имаш државјанство. Резидент си во МК и ако те гони некој кривично ќе те гони МК, АКО, ако не никому ништо.
Дигитрон, т.е. калкулатор во раце и работи. А ако сакаш и муабет заедно да направиме со Зоран од Куманово што на крај плаќаше на две места данок, и тоа може.Кај ги вадите овие информации 11.11?
Данокот за физичко лице ти е 10% рамно, и во МК и во Бугарија. Бугарија не може да те товари за неплатен данок, не си резидент, иако имаш државјанство. Резидент си во МК и ако те гони некој кривично ќе те гони МК, АКО, ако не никому ништо.
Не знам дали има врска со овој проблем. Ми беше измината старата виза дебит картичка. Новата картичка не сакаше да ја прими пејпал. По една недела пробување вчера ја прими.Погледнете го атачментот 126641
Дали ова е до мене проблем или пак некој лимит? До сега не сум има ваков проблем.
Освен мобилен број и имејл ништо друго не сум употребил за верификација. Ако тоа воопшто се смета за верификација. Ти веќе отиде многу напред на РЕ-верификација па не знам дали истото може да важи и за мене. Што барале при ре-верификација ? Бидејќи гледам на луѓе им бараат сметки, документи и сл, а такво нешто секако нема да можам да им доставам.Мене на околу 4000-5000евра ми стигна барање за ре-верификација, од тогаш веќе немаат барано пак.
Во ред. Значи се надевам дека сметки од струја или што и да било ти побарале тек откако си свртел 4-5К евра. Ако е така, благодарам на одговорот.Доказ за место на живеалиште ми бараа - сметки од струја, банк документ или било што.
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден