Со здравје да се користи, 12ка имам веќе година дена телефонот е одличен и сум презадоволен, сигурно 13ката нема да разочара
Аууу Рики, браво, едвај чекам здравје следен месец. Со здравје да си го служиш.T'ибам јутуб 4 пати ми го цензорира видеото за copyright infringement, а немаше никаква музика во него.
Еве ви unboxing:
View: https://youtube.com/shorts/5qVq8E-KjKg
Евe и една слика од назад каде се гледа добро текстурата:
Погледнете го атачментот 148337
Искрено ваква лепота греота е во маска да се става.T'ибам јутуб 4 пати ми го цензорира видеото за copyright infringement, а немаше никаква музика во него.
Еве ви unboxing:
View: https://youtube.com/shorts/5qVq8E-KjKg
Евe и една слика од назад каде се гледа добро текстурата:
Погледнете го атачментот 148337
Најдобра на пазарот. Откако го зедов петокот само еднаш го имам наполнато, а користам Always-on-Display. Сега полнач да порачам уште што полни 100% за 30мин (SuperVOOC) и на коњ сме.Како е батеријата?
Дечки да не знаете дали некој друг рандом чарџер од 120W би одговарал за ОnePlus 13 бидејќи не ми се даваат 50 евра за нов полнач оригинален ако веќе други одговараат и полнат со истата брзина.
Го уклучив на рандом полнач сега (од жената S23) од 20 до 80% наполна додека ми претечи кафето. Не сум навикнат на овие брзини. Можеби и нема потреба од оригинален па и да не полни со full 100W брзина. Единствено да не види мака од рандом полнач. Што не верувам.За работење ќе работи но мала веројатност да полни оптимално, во најмала рака мора да пробаш. Ако астрално не се компатибилни ќе полни на 27W наместо на декларираните. Со 9 про имам слично сценарио, само полначот со него полни на 45 или 60w.
Купи си оригинален и не се замарај,си купи телефон што ти праи меракГо уклучив на рандом полнач сега (од жената S23) од 20 до 80% наполна додека ми претечи кафето. Не сум навикнат на овие брзини. Можеби и нема потреба од оригинален па и да не полни со full 100W брзина. Единствено да не види мака од рандом полнач. Што не верувам.
Нема кај братот грција, ќе треба да се чека од АлиЕкспрес. Ај можеби брзо ќе стигни.Купи си оригинален и не се замарај,си купи телефон што ти праи мерак
па сеа за пуњач се мислиш...мое мислење.
Точен одговор. Кога веќе се зима, нека се земе. Ова рецимо е 100х поважна работа од 16гб рам доплата.Купи си оригинален и не се замарај,си купи телефон што ти праи мерак
па сеа за пуњач се мислиш...мое мислење.
Ти велам, бидејќи на спори полначи навикнат досега, го уклучив преѓеска на 10 мин на некој рандом полнач од 200 денари додека варев кафе и се миев. Од 20-25% до 80% наполна. Свеста ми ја зеде. Не можам да замислам како полни на оригинал.Точен одговор. Кога веќе се зима, нека се земе. Ова рецимо е 100х поважна работа од 16гб рам доплата.
Кога одиш од самсунг со микро батерија и нано полнач брзина, ова е вредно секој денар.
Искрено уанпласов 13 и 13р направија таков ненормален бенчмарк со батеријата и со полнењето - да реално се чиста генерација или две пред другите.
Знам дека народ ќе каже дека не се замара и со што знам кој. Ама кај држи како што треба, па уште и да го кликнеш додека се пресоблакаш да бустне 20-40%... Врв.
Ова реално е deal-breaker за тој што користи лаунчери, штета.Јас лично му навлегувам секој детал да го сменам што можи и користам имам платено премиум Nova, Smart, и Niagara, а не можам да ги користам сега.
Тој што не користи такви работи не мора да се секира.
И мене ме погоди. Моментално сум во фаза на прифаќање на ситуацијата и навикнување на нивниот default launcher за којшто знаеме дека е апсолутно најбрзиот на пазарот и најреспонзивниот. Имате гледано сите видеа и review-а валјда. Имаат некоја магија направено OnePlus за паралелно процесирање бла бла бла.Ова реално е deal-breaker за тој што користи лаунчери, штета.
Неможам да замислам да користам телефон без Niagara.
Речиси сите веќе се респонзивни и имаат топ анимации, до пред 4-5 години, да, се двоеја OnePlus, ,сега тоа е стандард кај сите.И мене ме погоди. Моментално сум во фаза на прифаќање на ситуацијата и навикнување на нивниот default launcher за којшто знаеме дека е апсолутно најбрзиот на пазарот и најреспонзивниот. Имате гледано сите видеа и review-а валјда. Имаат некоја магија направено OnePlus за паралелно процесирање бла бла бла.
Кој OnePlus го користиш и кој полнач и од каде го зеде полначот?Za polnachite, imam profi adapteri Baseus i Anker 65w i 100w, Oneplus-ot ima softversko ogranichuvanje na neoriginalni polnachi i vlechi samo 20-25w od niv.
Originalniot polnach go koristam samo ako mi treba quick top up za 10tina minuti nekoi 40-50%, a ako go polnam preku nokj go stavam na drug polnach, i ja imam uklucheno smart opcijata od 80 do 100 pred alarm da se dopolnuva, no dosta retko go polnam navecher bidejki najzgodno mi e ednash ili dva pati na den po 10tina minuti na originalniot.
Op12, so telefonot vo kutijaКој OnePlus го користиш и кој полнач и од каде го зеде полначот?
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден