Секогаш ставам пари преку банкомат, така да може.Дали преку банкомат може да се внесат средства на трансакциона?
Секогаш ставам пари преку банкомат, така да може.Дали преку банкомат може да се внесат средства на трансакциона?
И за данокот може исто, ако некој читаМоже некој на должност ќе прочита...
Ставете FaceID автентикација на мклик/проклик, со пинови сеуште како во 2008.
Само TouchID е подржано што исто така е 2008ма.
пакет 70 денари месечно + 40 ден управувачка провизија за трансакциони сметки и 110 ден иди на крајотнаместо 70 ден месечно купете токен, јас го купив 200 ден ми трае 14 год, глупости со тоа 70 ден, наместо тие да ти плаќаат шо ти ги работат парите лешинарски 70 ден
И каде е римата овде?Банката е секогаш победникот.
Таа не постои за твое/наше добро.
Крајно комерцијален ентитет и монопол.
Во догледно време нема да ја снема.
мислеле и на тоа, нема опција блок бизнис акаунт е.Удри блок и известувањето ќе биде преку смс.
Не се вика блок зато можи не си нашол опцијата.мислеле и на тоа, нема опција блок бизнис акаунт е.
За ајпон како е?Не се вика блок зато можи не си нашол опцијата.
Не знам кое време било ова но од 10 сабајле до кај 9 вечерта, платив едно 10тина пати со картица, добив исто толку нотификации од мКлик, 2 пати проверив состојба, и еден интерен трансфер направив. Сето ова без никаков проблем.Вчера не работеше мобилнот банкарство, mKlik. Фрлаше timeout на логин и после неколку саати, апликацијата ми бараше сетап од ново. Морав да внесам credentials од ново. Да не ги нападнаа пак?![]()
Сигурен сум дека не беше изолирано затоа што им се јавив во контакт центар и ми потврдија дека мКлик не им работи. Не можев да се логирам и фрлаше тајмаут цело време.Не знам кое време било ова но од 10 сабајле до кај 9 вечерта, платив едно 10тина пати со картица, добив исто толку нотификации од мКлик, 2 пати проверив состојба, и еден интерен трансфер направив. Сето ова без никаков проблем.
Sent by ME using Tapatalk
А1 си? Инаку баш околу 16 плаќав, добив нотификација и проверив состојба после тоа, и немав проблем.Сигурен сум дека не беше изолирано затоа што им се јавив во контакт центар и ми потврдија дека мКлик не им работи. Не можев да се логирам и фрлаше тајмаут цело време.
Скриншотов е од 15:32 а успеав дури околу 19:00 да се логирам и требаше целиот сетап да го поминам на апликацијата.
Погледнете го атачментот 135904
И јас имав ист проблем. Не можев да се логирам ни на апликацијата ни на веб. Со таа разлика што не морав ништо одново да сетирам. Си продолжи кај застанало.Сигурен сум дека не беше изолирано затоа што им се јавив во контакт центар и ми потврдија дека мКлик не им работи. Не можев да се логирам и фрлаше тајмаут цело време.
Скриншотов е од 15:32 а успеав дури околу 19:00 да се логирам и требаше целиот сетап да го поминам на апликацијата.
Погледнете го атачментот 135904
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BANANA switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D4
7.380,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден