Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Netflix Family

mrmarko4fun

hello world
26 јули 2017
220
229
Куманово
Околу 220 ден месечно, со оваа цена на лирата, BTW ај кажете некој free VPN или некој кракнат што може да се поврзе во турција?
Имаш UrbanVPN екстензија за chrome а може и посебно да се инсталира.
Инаку од Мај следи поскапување на турскиот Netflix премиум планот од 55 лири ќе биде 78 лири. Македоснка картичка не прифаќа само со gift card работи, trendyol и сите други официјални retail продавачи бараат верификација со телефонски број (турски), така да мора да се плати за смс услуга или да се купи од некој алтернативен сајт.

1650636874378.png

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Македонските картички воопшто неможете да ги додадете на профилот, или може да бидат додадени но не наплаќа од нив? На мојот акаунт во Декември ја сменив истечената картичка со новиот број и ми ја прифати, ама до сега ја немам тестирано оти ми зимаше од кредитот, па се мислам дали да ставам пак кредит или да оставам да наплати од нејзе. Инаку не користам картичка од Македонски банки, туку од Пајонир.

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Здраво, сега не ми е јасно, има бесплатен Нетфликс или нема? И колку акоунти може 4 или 5? Мене не ми дава опција да изберам бесплатен, ан ВПН немам. Вакви ваулери незнам да купувам. Предлог како да се гледа Нетфликс сега?

Fartacus

read-only
24 октомври 2016
19
18
Здраво, сега не ми е јасно, има бесплатен Нетфликс или нема? И колку акоунти може 4 или 5? Мене не ми дава опција да изберам бесплатен, ан ВПН немам. Вакви ваулери незнам да купувам. Предлог како да се гледа Нетфликс сега?
Имаш 1 месец бесплатно (околу 1 долар ти зима за верификација на картичката) и после тоа си плаќаш зависно од понудата што ќе ја избереш. Со една картичка поточно акаунт можеш да направиш 5 профили ама за тоа колку луѓе можат да гледаат истовремено исто така зависи од понудата. ВПН не ти е потребно освен ако не гледаш некои филмови што ги нема на МК Нетфликс.

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Имаш 1 месец бесплатно (околу 1 долар ти зима за верификација на картичката) и после тоа си плаќаш зависно од понудата што ќе ја избереш. Со една картичка поточно акаунт можеш да направиш 5 профили ама за тоа колку луѓе можат да гледаат истовремено исто така зависи од понудата. ВПН не ти е потребно освен ако не гледаш некои филмови што ги нема на МК Нетфликс.
Каде е опцијата за free trial, мене не ми излегува, може скрин?

Атачменти

• netflix.PNG
    netflix.PNG
    64,3 KB · Прегледи: 62

wolverine

user
27 јуни 2012
1.346
1.587
Голема Македонија
wolverine's setup  
Processor & Cooler
Intel i5-13600K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard
Gigabyte Z790 GAMING X AX
Storage
1x 2TB 980 Pro | 2x 980 PRO 500GB | 1x 1TB MX500
PSU
NZXT C750
RAM
2x32GB G.Skill TridentZ 6400
Video card
ASUS 7800 XT 16G
Case
Phanteks Eclipse P600s
Mouse
Logitech G502
Keyboard
IBM Model M / F12 Kailh BOX White
Monitor
2x Dell 27" S2721DGFA 166Hz
OS
Fedora (GNOME)
8 EUR за 480p во 2022222. Не ме чуди зошто заминаа во загуба и ги губат претплатниците. Ѓубрево е преценето за содржината што ја нуди.

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
8 EUR за 480p во 2022222. Не ме чуди зошто заминаа во загуба и ги губат претплатниците. Ѓубрево е преценето за содржината што ја нуди.
Предложи нешто друго да гледам, кој е најдобар во моментов, со пристапна цена

Fartacus

read-only
24 октомври 2016
19
18
Каде е опцијата за free trial, мене не ми излегува, може скрин?
Моја грешка го имаат тргнато а знам до скоро имаше.
a675df3146c643fbfeeb69d06acb476f.png

Мислењето е автоматски споено:

Зависи од филмовите/сериите што сакаш да ги гледаш имаш опции како HBO Max, Amazon Prime (има фри трајл), Hulu

Последна промена:
25 ноември 2014
1.547
1.984
Скопје
Isak Keyten's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-4460 Processor 6M Cache, 3.20 GHz Haswell 22nm Technology
Motherboard
ASUS H81M-K (SOCKET 1150)
Storage
Samsung SSD 850 PRO 120GB
PSU
Thermaltake TR2 Bronze 700W
RAM
Kingston HyperX DDR3 16GB 1600Mhz Dual-channel
Video card
ASUS AMD Radeon R9 280x 3072MB
Mouse
Logitech G603 LIGHTSPEED
OS
Windows 10 :(
Ау ова нешо ново а. Не е џабе револтов у задње време кон нетфликс.
Ја па среќа најскапиот пакет го иам не сум приметил иначе тие малите пакети за у ѓубре директ.

Иам колега од белгија имаат од ИСПто понуда, за некои 15 евра имаат као пакет со шо добиваат и нетфликс и хулу и амазон и хбо...

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81

Зависи од филмовите/сериите што сакаш да ги гледаш имаш опции како HBO Max, Amazon Prime (има фри трајл), Hulu
Фала. Дали има само по еден акаунт на ивие другите? Или има по 4-5 како Нетфликс и дали може да се откаже после free trial? Kаде исчезна копчето лајк за постови на форумов.

Ау ова нешо ново а. Не е џабе револтов у задње време кон нетфликс.
Ја па среќа најскапиот пакет го иам не сум приметил иначе тие малите пакети за у ѓубре директ.

Иам колега од белгија имаат од ИСПто понуда, за некои 15 евра имаат као пакет со шо добиваат и нетфликс и хулу и амазон и хбо...
Ја симнав апликацијата ама на секое бара add ons за да се гледа филмот, тоа на секое да го правиш малку е досадно

dim29

29
14 ноември 2020
160
213

Нетфликс дава бесплатен месец само кога нема нови тренд серии/филмови, сега е тргнат ради stranger things 4та сезона, добро знаат дека сите ќе земат триал, и нема да продолжат.

Fartacus

read-only
24 октомври 2016
19
18
Фала. Дали има само по еден акаунт на ивие другите? Или има по 4-5 како Нетфликс и дали може да се откаже после free trial? Kаде исчезна копчето лајк за постови на форумов.

Ја симнав апликацијата ама на секое бара add ons за да се гледа филмот, тоа на секое да го правиш малку е досадно
На HBOmax можеш до 3 акаунти, на Hulu до 6, а за Амазон не сум сигурен само знам до 3 уреди можеш истовремено и за да откажеш фри трајл можеш кога сакаш. А за лајк колку што знам над 50 мислења и реакции треба
Нетфликс дава бесплатен месец само кога нема нови тренд серии/филмови, сега е тргнат ради stranger things 4та сезона, добро знаат дека сите ќе земат триал, и нема да продолжат.
Не ми текна на тоа има смисла

123456

poweruser
12 април 2013
2.076
1.600
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
На HBOmax можеш до 3 акаунти, на Hulu до 6, а за Амазон не сум сигурен само знам до 3 уреди можеш истовремено и за да откажеш фри трајл можеш кога сакаш. А за лајк колку што знам над 50 мислења и реакции треба

Не ми текна на тоа има смисла

до 2 истовремено

masterwu

lurker
11 февруари 2016
855
817
Струга
masterwu's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 6600K, Cooler Master Hyper 212 EVO
Motherboard
Asus Z170 Pro Gaming
Storage
Samsung 840 Evo 250GB, 2TB WD Caviar Blue, 640GB WD Caviar Green
PSU
Cooler Master V550S
RAM
16GB (2x 8GB) G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHz
Video card
Asus Strix GTX 970
Case
Cooler Master CM690 III
Mouse
Logitech Proteus Core G502
Keyboard
Das Keyboard Model S (MX-Brown switches)
Monitor
Dell UltraSharp U2410
OS
Windows 10
Успеал ли некој да смени картичка за плаќање турски нетфликс? Сменав картица, па сега не можам да додадам нова картичка бидејќи ми дава ерор кога треба да се внесе турски телефонски број (try again later).
Или да барам чаре преку гифт картички?

masterwu

lurker
11 февруари 2016
855
817
Струга
masterwu's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 6600K, Cooler Master Hyper 212 EVO
Motherboard
Asus Z170 Pro Gaming
Storage
Samsung 840 Evo 250GB, 2TB WD Caviar Blue, 640GB WD Caviar Green
PSU
Cooler Master V550S
RAM
16GB (2x 8GB) G.Skill Ripjaws V DDR4 3200MHz
Video card
Asus Strix GTX 970
Case
Cooler Master CM690 III
Mouse
Logitech Proteus Core G502
Keyboard
Das Keyboard Model S (MX-Brown switches)
Monitor
Dell UltraSharp U2410
OS
Windows 10

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Да не треба со тел број имејлот да е поврзан ? Најверојатно е тоа ...
Не, само што ќе го напишам маилот, а пробав со 3 различни, веднаш пишува тоа, и не дава да одис понатаму. Ако некој има Хулу сметка нека каже како ја направил

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Не, само што ќе го напишам маилот, а пробав со 3 различни, веднаш пишува тоа, и не дава да одис понатаму. Ако некој има Хулу сметка нека каже како ја направил
Од дента кога ја пуштија промоција од 1 долар,неможеш да се регистрираш...

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Додаде бекап опција? Ти побара телефонски број? Имаше уклучен ВПН и доколку да, кој ВПН?

Користам VyprVPN, пред да ми истече картичката ставив кредит со ваучери бидејќи не бев сигурен дека ќе можам после тоа, наместив примарно да наплаќа од кредитот, во меѓувреме истече картичката и ја додадов за наплата како бекап опција новата картичка. Тогаш не направи никаков проблем и не побара ништо екстра за верификација. Месецов баш го дотрошив кредитот и намерно оставив да видам дали ќе почне да наплаќа од картичката, помина без проблем наплатата.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно