Ако договор е потпишан на 15-ти месецот а ми фактурираат за 15 дена цел месец имам право да се бунам, ми изгледа неправедно...
Немаше да се бунам, ако тие не го испорача ветеното. Потпишан беше договор за приклучок на 13-15 септември, поминаа 3 работни недели и закаснија за две недели. Да беа фер и коректни ќе наплатеа за пола и плус цел месец што е овој.
А не од 01-30 октомври
Има, Телеком.Нема саглам оператор
Исто и тука. Последниов пола саат.Карпош 3.
Чат имам нет чат немам
100/100.
Тех. Подршка ми рркоа дека е надворешен проблем и екипата се трудела да го среди проблемот.
Некој исто да не има мака?
Кај мене веќе час време, ств нз шо им е филмот.Исто и тука. Последниов пола саат.
Исто мизерија не се јавуваат во техничка поддршка 24/7 треба да го тргнат тоа.
20 минути ги барав. Се ми спуштаа. Срамота, фирмиве очекуваат да им дадеш пари а за возврат никаква услуга.
Сега имам али изгледа пингот се оправа само ако ставиш gooogle dns.Би требало вечер да има нет ми рече, до утре 100 посто ќе го поправеле. Нека пробаат да немам нет вечер, ќе ги натерам писмено оправданија да ми пишат за обврските што неможам да ги завршам.
Воопшто немаш? Јас немам, а до пред пола час имав кад тад
Dali mtv1 vi secka? Kaj mene osobeno sabota nedela rastura ne moze da se gleda nishto.
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
За деца има супер програма. Петко 5+, Дора итн...Тоа е првиот канал на Македонската радио телевизија? Па таа се гледа во Скопје со обична антена и тогаш не сецка. А која програмска содржина ја прави толку популарна првата тв програма?
Јас МТВ не гледам веќе 20 години. Нити има нешто интересно, актуелно... само вести и презентери без дикција и почит за соговорникот...