Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Менување на paypal

gento

read-only
20 мај 2008
12
0
Здраво дечки ајде некој ако сака да ми смене 30 евра на paypal во moneybookers или друго ако има, или па кеш. Немам што да му правам.:D

goce ilievi

lurker
2 март 2010
633
45
Друже а да направиме вака.мене ми треба некоја роба да земам во вредност од 50 евра.Ако можеш да платиш преку пајпал ќе ти ги дадам кеш парите.

gento

read-only
20 мај 2008
12
0
Брат имам само 30 еура што ми ги дадија за една работа завршена, треба да ставам плус пари за да ти завршам работа а можам и да ги извлечам преку банка ама не го сакам тоа туку сакам размена за moneybookers или webmoney. Ако сакаш да ти купам нешто за 30 еура може. :bravo:

goce ilievi

lurker
2 март 2010
633
45
Не ми треба 50 евра.Само 30 не ми вршат работа.Али фала во секој случај,Ја видов темава па реков да прашам

NIKIHACK

hello world
10 февруари 2008
438
27
www.facebook.com
мене ми требат 5е ако сакаш да размениме некако да ти пушта кредит на тел или неш такво

DS

hello world
2 мај 2010
86
3
доколку му требаат на некој пари на пејпел или мб нека се обрати над 20евра пп :)

Dlux

read-only
24 септември 2011
15
0
хаха ај и јас да ставам една реклама
доколку на некој му требаат пари на пејпел нека ми се обрати пп може да ми исплатите на трансакциона или на moneybookers :)
имам околу 45 еур :)

BEST

hello world
10 јуни 2011
320
299
Имам јас 320еур моментално на PayPal ако на некој му треба да му завршам услуга нека ме побара, од скопје сум еве ви MSN за контакт па можам да ви завршувам услуги... работам на интернет и редовно добивам пари на PayPal (преку 500еур месечно добивам)

MSN: [email protected]
или за оние кои мразат MSN, еве ви
поздрав... ми треба редовно начин да го празнам мојот PayPal така да кажувајте ако имате некоја паметна идеа (некогаш достигам до 2000 евра месечно...)

DS

hello world
2 мај 2010
86
3
Имам јас 320еур моментално на PayPal ако на некој му треба да му завршам услуга нека ме побара, од скопје сум еве ви MSN за контакт па можам да ви завршувам услуги... работам на интернет и редовно добивам пари на PayPal (преку 500еур месечно добивам)

MSN: [email protected]
или за оние кои мразат MSN, еве ви
поздрав... ми треба редовно начин да го празнам мојот PayPal така да кажувајте ако имате некоја паметна идеа (некогаш достигам до 2000 евра месечно...)

како достигнуваш :))

IVS

Баниран/a
29 јуни 2011
144
64
@BEST: Со што работиш, ако не е тајна? Знам дека прашањево е осетливо, демек ако кажеш сите ќе почнат да те копираат, итн. ама не баш така, не може секој тоа :) Ако не ти е проблем, пиши, или куцни по ПП, чисто ме интересира...

IVS

Баниран/a
29 јуни 2011
144
64
@BEST: Ти има стигнато вакво нешто до сега? :)

“You have received €1 800,00 EUR or more in total payments to your PayPal account.PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they receive more than the set limit in total payments. These steps need to be completed within 180 days to comply with this regulation.“

Ако ти нема, кај и да е ќе ти стигне, е тогаш мисли му ја како ќе се оправиш што account-от ти е преку дубарската “словенска“ финта од Тутунска :)

BEST

hello world
10 јуни 2011
320
299
@IVS: ne se sekiraj imam USA paypal, niti slovenski niti nekoj slicen :))
i isto taka mozam da ti pratam tuka potvrda deka ima projdeno vise od 3000 EUR do sega preku mojot paypal vo izminative nekolku meseci...

@IVS again: rabotam... odrzavam privaten metin2 server i site pari gi dobivam kako donacii :)
eve go serverot www.avatars2.com
pozdrav

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно