Платена е за со Cainao Super Economy Global и е со такво подолго бројче. После со второто бројче 17Track ја наоѓа како Hong Kong[CN] и подоле пишува PostPlus. 3.28$ e пратката поконкретно.Хонг Конг фри шипинг конкретно?
Во тој случај ти се поклопиле сите коцки без исклучок. Наредниот пат со наредната нарачка тоа нема да се случи, биди сигурен.Платена е за со Cainao Super Economy Global и е со такво подолго бројче
Од каде знаеш дека стигнала? Според тракингот што ти покажува дека стигнала во транзитна земја?Пратка стигната на аеродром. И папала маца. Македонски Пошти ич не ги интересира - немало бројче...
Macedonia, Arrived at destination country airportПратката не ти е стигната во МК, џабе си им пишувал. Последен статус е транзитна земја. По овој статус обично поминуваше еден месец или повеќе додека стигне во МК.
Оваа ти е изгубена или ќе стигне по 6 месеци кога најмалку очекуваш.
Не се разбираме изгледа. Пролистај наназад по темава, не можам да ти објаснувам.Macedonia, Arrived at destination country airport
Паа и не знам баш, втор пат ми се гаѓа вака со поштава. Претходна пратка со слична цена 19 февруари posting, 10 март во Скопје.Во тој случај ти се поклопиле сите коцки без исклучок. Наредниот пат со наредната нарачка тоа нема да се случи, биди сигурен.![]()
Ми го блокира емаилот кога го праќамciposta@customs.gov.mk
Во пидиеф обавезно!
Да пробаш да пратиш од друг е-мејл клинет, друга ИП или атачментите да не ти се во .zip или нешто слично?Ми го блокира емаилот кога го праќам
Your message to [email protected] has been blocked. See technical details below for more information.
The response from the remote server was:
550 5.7.1 This message is blocked due to security reason
Пробај со акаунт од друг мејл сервер.Ми го блокира емаилот кога го праќам
Your message to [email protected] has been blocked. See technical details below for more information.
The response from the remote server was:
550 5.7.1 This message is blocked due to security reason