Koja banka.?Немам претстава за што да платам. Ништо не сум пазарел
...Шпаркасе
Саботата платeно со виза од стопанска на а1, без проблемKoja banka.?
Kolegive vikendov se pozalija skoro site ne mozele da plajkaat niz Mk,razlicni banki povejketo StopanskaSk.
платено што?Саботата платeно со виза од стопанска на а1, без проблем
Кредит ставив ако се рачуна тоаплатено што?
мислам дека ги забрануваат само интернет трансакциите...барем кај мене е така
значи дека кај некои функционираКредит ставив ако се рачуна тоа
Не секогаш, баш прошлиот месец кога сакав да платам сметка на а1, не поминуваше картицата на мојот а1 ама помина на сајтот специјално зап лаќање сметки. А после тоа пак ич не работеше плаќањето, може до а1 било проблемот а може во стопансказначи дека кај некои функционира
тогаш беше мислам до А1,а месецов многу луѓе имаат проблеми со картичките,не знам од која причина, многу од нив не се корисници на Lycamobile...Не секогаш, баш прошлиот месец кога сакав да платам сметка на а1, не поминуваше картицата на мојот а1 ама помина на сајтот специјално зап лаќање сметки. А после тоа пак ич не работеше плаќањето, може до а1 било проблемот а може во стопанска
Jas imam i Kb,i Stb, so stopanska nit sum plajkal nit ima vrska so lyca,a ne mozev da platam ni a1 nit Evn(ne stasuva otp) brojot na taa karticka e na A1,nikogas ne portiran,a na kartickata na Kb,e 079, do pred 13/14 meseci stigase Otp na 079 za sekoe plajkajne,potoa odednas ne stigase Otp ama site plajkajna bea uspesni do pred 10tina denovi...i kaj mene e uste internet limit 0,neja menuvam.bidejki do 09/24 vazi...тогаш беше мислам до А1,а месецов многу луѓе имаат проблеми со картичките,не знам од која причина, многу од нив не се корисници на Lycamobile...
која е позадината на сето ова знае некој?
јас не сум извадил сеуште нова картичка но лимитот за интернет плаќања ми е 0 така да неможе да се реализира трансакција...
Ne se znae koja e pozadinata,bankata neoficijalno mesti limit 0,im vikam dajtemi na pismeno dokument da se zalam vo agencija za zastita na podatoci,da prijavam vo Aek ili soodvetna institucija...ama samo si ja prefrlaat topkata,pred 5min,mi stigna i email od cs.Uk na lyca kade potvrduvaat deka ako ne kliknes da se zacuva kartickata/auto bundle(kaj mene na nikoja nemav kliknato toa),podatocite voopsto ne se zacuvuvaat,samo stoi so koja karticka e napravena uplata za sodvetniot long therm paket...тогаш беше мислам до А1,а месецов многу луѓе имаат проблеми со картичките,не знам од која причина, многу од нив не се корисници на Lycamobile...
која е позадината на сето ова знае некој?
јас не сум извадил сеуште нова картичка но лимитот за интернет плаќања ми е 0 така да неможе да се реализира трансакција...
Vo stopanska na 24/7 call support,se javiv 3 pati,Дечки читам стопанска банка, ако се сомневате дека на картичките ви е нарушена безбедноста, во апликацијата за телефон имате за подесување лимити, ставете 0 за интернет плаќање дома и во странство и видете како ќе се однесуваат периодов, а вњрувам дека и другите банки имаат исто
Otvori paypal,proveri tamu ...
Нема ништо ни денес ни пред некој ден. Кој ќе знае што е...Otvori paypal,proveri tamu ...
I jas na Stb staviv limiti 0 (iako imam i so nejze problem )ne stiga Otp pri plajkajne, nekade pominuva plajkajneto nekade ne....Немам потреба да им дадам 360 денари. Ставен е лимит нула…
Nlb, Halk i Uni stiga Otp i nema problem,problemot e sto drugite bankite ne prajaat Otp ni na A1 br,kako Stopanska sk.KomercijalnaSto ke resi limit 0?
Ke nemozete voopsto da plakjate onlajn, zosto da nemozam voopsto da plakjam zaradi lyca?
Inaku stavam stalno paket na lyca na bratucedka i strina so visa od nlb seuste ne mi se e slucilo nisto slicno na vasevo, preporacuvam nlb za sigurnost pri onlajn plakjanja najdobri
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден