Samsung имаат фатален проблем со ова.Ако продолжи и во наредните дена да ти троши, фактори и ќе се оправи.
Проблемот се јавува кога ги мигрираш Google контактите и апликациите од стариот на нов андроид телефон заедно со сите пропратни поставки, мене истото ми се случи кога се префрлив од Samsung S7 на S7 Edge. Специфичното намалување на батеријата се случува заради вграденото следење на начинот на користење, циклусот на полнење и празнење на батеријата. Практично заедно со сите поставки од Google акаунтот на новиот телефон се префрлаше и "навиката" за циклусот на полнење и празнење, и со тоа фактички ти се јавува како не целосно времетраењето на батеријата.Samsung имаат фатален проблем со ова.
Се некоја апликација или random увек цица батерија, а и кога е исклучен екранот исто така.
Linus збореше за ова во едно видео:
View: https://m.youtube.com/watch?v=n46s_iF_IV4
MIUI11?
Нели имаше Mi a3?
ИмаШе сега немаШе А3,од пријател земав Pocophone F1,веќе 2 нед го терам.Нели имаше Mi a3?
Не очекував дека ке издржи волку
Мхм...сакам и јас машки телефон...![]()
Gratz, претставувам дека си задоволен целосно сега![]()
Дефинитивно најкомплетен уред и ми недостигаше големината, закривениот екран и премиумот. Се мислев дали пак да одам на снапдрегон, с9+ уште го користам и батеријата е предобра, ама налетав на понуда со ексинос и сепак сум среќен.
Од кој аспект? Мене напротив многу ме нервира кај Самсунзите посебно кога читам нешто.ми недостигаше големината, закривениот екран и премиумот.
Како бе најкомплетен? а OP/Xiaomi?h:
Од кој аспект? Мене напротив многу ме нервира кај Самсунзите посебно кога читам нешто.
Има ли некој да се пофали со Ајфон?![]()
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден