Да да. Тоа е еден од деталите што ме натера да се одлучам за него@Costigan_Jr
Со куќиштето доаѓа и psu cover?
Кој модел е ?Да да. Тоа е еден од деталите што ме натера да се одлучам за него![]()
400CКој модел е ?![]()
СО здравје користење
Фала, здравје да имашСО здравје користењеиначе во анхоч стигнаа сама има залиха од вчера
Колку те чинешеФала, здравје да имаш
Знам...видов...тоа е. Прво барав Sama Tank, но го немаа. Ова ми стигна побрзо...![]()
6800 и две недели испоракаКолку те чинеше![]()
Нарачано веќе, утре чекам да стигне. Анхоч. Се надевам убаво ќе испадне.Уф, стварно добро изгледа, со лед ќе биде ТОП![]()
Треба да гласаме?
Лично, фаворити ми се првото и последното.Супер изгледа. Дали е ова дипкул сетот од анхоч? Јас го користев околу пола година, и пред 1 месец приметив дека лентите беа мноооогу топли и од претпазливост ги тргнав. Не сум сигурен дали треба да е така затоа што тогаш заприметив. Доколку се тие те молам пробај пипни ги после саат време и сподели искуство ако може. Мене белата боја ми е фаворит бај ф вејV2.0aПогледнете го атачментот 39700
Фаворит од понудата?
Jaчината на светлината се подесува исто така. Белата изгледа доста убаво со пригушена јачина.
Хм..да тие сеСупер изгледа. Дали е ова дипкул сетот од анхоч? Јас го користев околу пола година, и пред 1 месец приметив дека лентите беа мноооогу топли и од претпазливост ги тргнав. Не сум сигурен дали треба да е така затоа што тогаш заприметив. Доколку се тие те молам пробај пипни ги после саат време и сподели искуство ако може. Мене белата боја ми е фаворит бај ф веј![]()
супер изгледа, посебно со вентилаторчињаваМал апдејт со deepcool GS 120
![]()
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден