Ова не е superlight.Сакав да го споделам и моето искуство пошо испадна малце покомплицирано од другите што ги прочитав на форумов пред да нарачам.
Имено сакав да нарачам Superlight од gjirafa пошо беше доста поефтино од Анхоч, а не бев у можност да си го купам коа беше Black Friday попустот. Маусот го нарачав регуларка со плаќање при достава. Стигна за 11тина дена, мислам дека малце каснеше ради Нова Година. Коа стигна при првиот unboxing очигледно беше дека нешо не е океј.
Погледнете го атачментот 108409 Ова не е superlight.
Ме фати страшна паника дека спичкав пари за апсолутно џабе, бидејќи и јас бев многу скептичен за корисничка поддршка, гаранција и слични ствари. Исто така не си го снимав unboxing-ot и технични немав никаков доказ дека стварно е грешен продуктот.
Се јавив на македонскиот број што е наведен, комуницирав на англиски да го објаснам проблемот. Уште истата вечер ми се јавија од Хело Пост и ми рекоа дека е настаната грешка од страна на gjirafa, наредниот ден ми го земаа маусот и ми ги вратија парите, а една недела покасно ми го донесоа и точниот маус со гаранција со се. Очигледно беше дека е направен fuckup бидејќи и на гаранцијата си пишуваше Superlight и на фактурата, само маусот беше грешен.
Иксрено се изнанедив што релативно брзо изреагираа, немаше никаков проблем низ целиот процес и 10 пати ми се извинија за настанатиот хаос. Се надевам дека нема да имам потреба да ја активирам гаранцијата ама дури и да треба не верувам дека ќе е негативно искуство.
Го нарачав лаптопот. Ми се јавија да потврдат се разбравме на англиски се фино и културно. Да е смешен преводот реално е смешен, но и покрај тоа дечкиве си вршат добра работа, имаат добар лагер и пониски цени од нашиве продавници, me likey.
Го нарачав со жирава свифт и ми рекоа треба да стигне за 5-6 дена. Ќе ве информирам за искуството кога ќе стигне.
Нарачан, се надевам нема да се чека ко од алиексперес.![]()
Logitech MX Master 3 глувче, црно
Маус Logitech MX Master 3 Врвен професионален безжичен глушец кој ќе ви ја олесни работата и ќе ви ја зголеми продуктивноста. Веднаш ќе се за inубите во...gjirafa50.mk
Mx Master 3 за 4.500 мкд, ова би требало да е грабеж.
Сега уште поевтино е, 4.240 мкд.Нарачан, се надевам нема да се чека ко од алиексперес.
Сега уште поевтино е, 4.240 мкд.
Имаат и за 3.870 мкд...
![]()
Маус-Logitech MX Master 3, графит
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
Сега уште поевтино е, 4.240 мкд.
Имаат и за 3.870 мкд...
![]()
Маус-Logitech MX Master 3, графит
Описот се обработува, во меѓувреме можете да ги видите техничките спецификации или да контактирате во разговор, е-пошта и месенџер за повеќе детали. Ви...gjirafa50.mk
Работат и со логи унифајинг и со блутут.Што е графит? Стапалата?
Исто на овие пишува блутут, а ќе работат и со logi unifying или не?
Бро ја кликнав на линкот и кликнав купиАма како купувате од тоа ѓубре сајт со 10.000 производи од кои 7.000 се ознака Продадени?
Без било какви филтри и пребарувања...
Треба да имаш имаш ептен вишак време и денеска да скролаш саат време на сајтот за да начекаш некаков си deal под сумњиви околности....
Ама како купувате од тоа ѓубре сајт со 10.000 производи од кои 7.000 се ознака Продадени?
Треба да имаш имаш ептен вишак време и денеска да скролаш саат време на сајтот за да начекаш некаков си deal под сумњиви околности....
ОК valid pointПа барем има сајт да пребаруваш.
Работат и со логи унифајинг и со блутут.
Графит боја е маусот, има црн скрос и сив.
Бро ја кликнав на линкот и кликнав купи![]()
Ама како купувате од тоа ѓубре сајт со 10.000 производи од кои 7.000 се ознака Продадени?
Јас ви ги обрав тие Zotac 3090Ките , па сеа думајте му јаI jas si naracav edna 3080ka za 70k da ne e bez ich...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
на глобално ниво не бил поефтин од 4800 денари, овие за 3900 го даваат. Ако не е нешто мамено, ова е зделка на годината за маусот.Ова со маусите им е полн погодок промоција. Ни флаери, ни Талат и Томе во реклама, ни клуб картички, ни Жирафа денови, ... Реално добра зделка и сама ќе си го најде патот. Сепак страната мора да ја одредат.
Ma напет сум за маицине од 150ден. и фигурине од 400дeн. и контролери од 800ден.Еве ти за тебе, глеам Кингстон 120 гига имаш, лапај ова ќе имаш повеќе простор кај оперативниот нема толку напет да бидеш
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден