champagnepepe
Баниран/a
Правете сеирџиски муабети околу нивниот македонски колку сакате, ама ако дадат некој производ на 30% попуст од цените во анхоч, ќе се испотепате кој прв да купи.
Они се решиле да се пробијат на македонскиов пазар, па барем ако не нас (македонците), Албанците у државава ќе ги придобијат - и така таму е кешот.
Ги читам коментариве за лошите преводи, па ако толку ви смета не купувајте или помогнете да ги решат тие проблеми. Срамота е луѓе, дали сте прочитале какви глупости пишувате колку да се пише нешто за после пак да нарачате од Џирафа?
На Битпазар не сум ве видел да му се буните на братот за лошиот македонски.
Можеш да нарачаш и пакет од 3000 евра, и да си го платиш во кеш кога пратката ќе ти стигне, не мора да го користите системот за плаќање.
Они се решиле да се пробијат на македонскиов пазар, па барем ако не нас (македонците), Албанците у државава ќе ги придобијат - и така таму е кешот.
Ги читам коментариве за лошите преводи, па ако толку ви смета не купувајте или помогнете да ги решат тие проблеми. Срамота е луѓе, дали сте прочитале какви глупости пишувате колку да се пише нешто за после пак да нарачате од Џирафа?
На Битпазар не сум ве видел да му се буните на братот за лошиот македонски.
Дечките си имаат локална фирма за пратки , со седиште во Скопје Север. Фирмата за пратки си ги врши дејностите околу delivery, и истата фирма врши услуги за роба и на ДМ/Веро/Рамстор/Тинекс.Јас најверојатно ќе нарачам лаптоп. Не ми е сигурно, не е мала пара ама не ми се допаѓа лагерот кај нашите фирми. Не би требало да има проблем, сепак се голема фирма, не се од вчера.
Можеш да нарачаш и пакет од 3000 евра, и да си го платиш во кеш кога пратката ќе ти стигне, не мора да го користите системот за плаќање.