Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Гласање за веб дизајн предизвикот

Веб дизајн натпревар

• Tote на Дракула

Гласови: 1 0,6%
  • SiTEDO.Tk на SiTEDO.Tk

Гласови: 0 0,0%
  • e-lajme.com на tenaxxX

Гласови: 2 1,2%
  • element-hosting.com на Misho

• dizajnira.me/gsmmkd2/ на deXterche

Гласови: 4 2,4%
  • vreme.mk на B^nDIT

Гласови: 5 3,0%
  • mklawyers.com.mk на _BurneR_

• cdalibor.com/mp/ на daci92

• Narcis на Lestath

• boogey.ws.mk на boogey

• biznisideja.com на AleksandarRulez

• elmoterm.com на KarajanN

• travel2ohrid.com на nikola_mk

Гласови: 14 8,3%
  • jas.mk na nullx

Гласови: 7 4,1%
  • clubvip.com.mk на electrix

• vecerva.com.mk на Delicon

• kiks.mk на it_guy

• angels.mk на Bad-_-boY

• caramelo.mk на kolektiv

Гласови: 10 5,9%
  • AsRomaMK на Bobby

• 360skopje.com.mk na multi_vision

• nikola.skechboy.com/room/ na ExtremeBt

Гласови: 15 8,9%
  • g5plus.mk на Despotdesign

• Intro-HP.com.mk на б45к4

Гласови: 9 5,3%
  • 0.mk на drifter4e

Гласови: 21 12,4%
  • 0.mk/gvlatko na brzi

Гласови: 9 5,3%
  • thisisnotanamericanmovie.com na vladan

• mancumatak.edu.mk na butle

• let's bet na username

• linux.zzl.org на acko-ivanovski

• bszmarket.com.mk нa R3dH4nd5

• fire hosting на _KIKO_

• ioi.ii.edu.mk на BojanKostadinov

Гласови: 5 3,0%
  • brkajrabota.mk на nikle22

Гласови: 27 16,0%
  • UIST нa markomk

• fashionavenue.com.mk нa Senseii

• animacii на Jovan

Гласови: 3 1,8%
  • gateofheaven.com.mk на CyberSpic

• Вкупно гласале
    169
  • Анкетата е затворена .
Статус
Затворена за нови мислења.

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.721
3.393
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
2 глас за Карамело сајтот.

Ве гледам во претходниве постови, и незнам како ги одбирате сајтовите, мислам како ги оценувате.
За мене карамело е навистина добар, уреден сајт иако е wp сепак ми се допаѓа.

Исто така и http://www.travel2ohrid.com/ ми се допадна, но правило е да се гласа за еден :)

G

goxymaxy

Гостин
Мојот глас оди за 0.мк (drifter4e). Мојот прв глас, а воедно и мојот прв пост овде.

zzafirovski

read-only
17 јуни 2010
2
0
upload магазин

Го пријавувам Upload Magazin во учеството. http:///www.issue02.upload.mk/. Не сум сигурен дали влегува во некоја посебна категорија и дали исполнуваме критериум за учество,но како и да е. Ако ја добиеме наградата ќе ја дадеме во хуманитарни цели :D

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Помина педиодот за пријавување. Сега е во тек гласањето.

ivchok

read-only
17 јуни 2010
1
0
Има интересни дизајни. Но мислам дека brkajrabota.mk е најдобар. :bravo: Барем мене најмногу ми се допаѓа. Плус, некои тешко се отвораат и паѓаат, а овој е веќе функционален.

Значи www.brkajrabota.mk :bravo:

lud_po_graficki

read-only
8 февруари 2008
31
0
www.techno-worldsite.tk
0.mk е многу добра! Многу ми се свиѓа простиот дизајн дефиниран со многу убава и интересна соддржина. Свеж е и многу професионален! Се надевам дека ќе победите

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
Teмава привлече луѓе кои биле неактивни :D

Мислам дека гласањево го стивна цел форум и дека нема веќе многу други теми а кориснициве на секоја секунда проверуваат дали добиле некој глас повеќе :D

anakievic

read-only
17 јуни 2010
3
0
0.mk на drifter4e, ме бендиса како идеја да ама не дизјанот сепак е ова е натпревар за најдоабр дизан ,дизјан добар има Intro-HP.com.mk на б45к4 но е само front page глупаво е тоа исто така добар дизајн има и nikola.skechboy.com/room/ na ExtremeBt но Flash одамна изумрел брате

guglce

read-only
16 јуни 2010
11
0
Можеби од 0.mk е интересна понудата за скратување на УРЛ то, но не можат да се пофалат со дизајн. Не знам ни што ги ставиле да се такмичат (можеби за да добие популарност оваа страна, пошто е во бета верзија). Има страници кои навистина се одлични и заслужуваат пофалби.

Cika

poweruser
8 декември 2009
2.771
1.641
Можеби од 0.mk е интересна понудата за скратување на УРЛ то, но не можат да се пофалат со дизајн. Не знам ни што ги ставиле да се такмичат (можеби за да добие популарност оваа страна, пошто е во бета верзија). Има страници кои навистина се одлични и заслужуваат пофалби.

Па затоа е и направен натпреварот. Неможе само твоето мислење да се почитува. Ете има и некои страници кои што мене не ми се свиѓаат ама тоа е. Секој има право на свое мислење.

brzi

hello world
18 април 2007
217
116
brzi's setup  
Processor & Cooler
i7 4790k | CM 420 Evo
Motherboard
Asus Z97K
Storage
120GB Kingston HyperX Savage | WD Blue 1TB
PSU
DeepCool DQ750ST 750W
RAM
16GB HyperX Beast 2400MHz
Video card
Sapphire RX480 4GB OC+
Case
Sama Titan
Mouse
Asus ROG G900
Keyboard
CM Storm QuickFire Stealth
Audio
Bose SoundTrue AE2
OS
Win 10

0.mk на drifter4e, ме бендиса како идеја да ама не дизјанот

se molat administratorite vakvi komentari da se brisat uste nenapisani... gjabe trosat mesto na serverot

Delicon

user
10 јуни 2007
1.272
804
delicon.mk
Зошто нема screenshot од веб страните?
Некој што сака да гласа да не мислите дека ќе оди линк по линк? :ha:

ARCHER

read-only
5 октомври 2008
6
2
А, зошто еднаш барем не ја видите суштината на работите. Ова е натпревар за дизајн на веб сајт, а не за тоа дали на вас ви се допаѓа содржината на сајтот и си го користите/посетувате.

guglce

read-only
16 јуни 2010
11
0
Секој има право на свое мислење. Јас си го кажав своето мислење. Не мора да биде прифатено.
Дизајнот на 0.mk не ми се допаѓа.
btw. На форум се пишуваат мислења на зададена тема.

п.с. секој има различен вкус.

brzi

hello world
18 април 2007
217
116
brzi's setup  
Processor & Cooler
i7 4790k | CM 420 Evo
Motherboard
Asus Z97K
Storage
PSU
DeepCool DQ750ST 750W
RAM
Video card
Sapphire RX480 4GB OC+
Case
Sama Titan
Mouse
Asus ROG G900
Keyboard
Audio
Bose SoundTrue AE2
OS
Win 10
@guglce
aj da ti razjasnam zosto tvojot post blaga veza

Можеби од 0.mk е интересна понудата за скратување на УРЛ то, но не можат да се пофалат со дизајн.
prvo: lesno e da zemis vo photoshop sto treba i ne treba i da ima 15 boi i se da e svetkavo, so refleksii so neznam ti so, pocetnata stranata da im po nesto od site kategorii i na kraj da e prenatrupano i da ne izgleda na nisto.

vtoro: dizajnot na 0.mk e minimalist dizajn, ako ne si go slusnal terminot ili sto e celata finta zad minimalist ne komentiraj.. ako ne mozam da ti objasnam koga ke imam poveke vreme.

Не знам ни што ги ставиле да се такмичат (можеби за да добие популарност оваа страна, пошто е во бета верзија).
da itcommk ke dobie nekoja poseta plus radi natprevarov, ali ipak veke 3 godini se online pa ako doprva planiraat na vakov nacin da dobivaat popularnost togas zgresile.. ne veruvam deka to im e bas celta... naravucenie - greska si pak.

Има страници кои навистина се одлични и заслужуваат пофалби.
da ima, no retki se tie sto samo go napravile toa od nula.

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
Хм.. имам 2-3 збора околу натпреваров.

Прво што ми падна вочи е дека brkajrabota.mk е плагијат, украден како што напиша некој пред мене. Се молат админите да делуваат по ова прашање во најкус рок.

0.мк стварно корисен сајт, функционален но од дизајнерска гледна точка нема многу во него што е дизајн. И идејата не може да се рече дека е пресудна бидејќи е позајмена од други странски сервиси. Епа од каде тогаш 0.мк да има толку гласови? Стварно и јас го користам сервисот речиси секојдневно и навистина немам ништо против него, едноставно сакам да посочам дека членовите кои гласале не ја сватиле суштината на овај натпревар.

*Не сум поврзан на никој начин со ни еден од учесниците, ги поздравувам сите дела, но еден мора да победи.

Пеон

hello world
13 март 2008
75
1
Еве го моето мислење :

1. http://www.sitedo.tk/
2.http://thisisnotanamericanmovie.com/
3. http://0.mk/
4. http://www.gateofheaven.com.mk/mk/home/

Секако иако го ставив 0.mk на 3 место по многу нешта овој дизајн може да биде на прво. Има едноставен дизајн пријатен за око, функционален, потсетува на дизајнот на skype. Но, затоа што веќе е доволно фаворизиран го ставив на 3 место и мое мислење е дека треба да се обрне внимание на овие другите.

http://www.sitedo.tk/ е исто така добар и едноставен дизајн, но има свој недостатоци и недоречености, доколку се среди само малку ќе изгледа топ. Еден од подобрите македонски дизајни.

http://thisisnotanamericanmovie.com/ исто така заслужува да се најде во оваа класација. Служи одлично на намерата за која што е направен. Едноставен (плакат) дизајн, изгледа доста филмски, лесен за навигација. Не ми се допаѓа тоа што ги отвара фотографиите во нов таб. Флешот секогаш е интерсен и нуди доста поголема слобода во ефектите. Доколку ова не е само украден и преработен темплејт честитам !!!

http://www.gateofheaven.com.mk/mk/home/ исто така добар веб сајт. Ме нервираат само оние underline под линковите на onmouse over, тоа можело да се реши по друг начин за да биде поинтерсно.

Поздрав и не ми замерајте ако сум бил престрог. Тоа е мојот избор.

guglce

read-only
16 јуни 2010
11
0
@guglce
aj da ti razjasnam zosto tvojot post blaga veza

prvo: lesno e da zemis vo photoshop sto treba i ne treba i da ima 15 boi i se da e svetkavo, so refleksii so neznam ti so, pocetnata stranata da im po nesto od site kategorii i na kraj da e prenatrupano i da ne izgleda na nisto.

vtoro: dizajnot na 0.mk e minimalist dizajn, ako ne si go slusnal terminot ili sto e celata finta zad minimalist ne komentiraj.. ako ne mozam da ti objasnam koga ke imam poveke vreme.

da itcommk ke dobie nekoja poseta plus radi natprevarov, ali ipak veke 3 godini se online pa ako doprva planiraat na vakov nacin da dobivaat popularnost togas zgresile.. ne veruvam deka to im e bas celta... naravucenie - greska si pak.

da ima, no retki se tie sto samo go napravile toa od nula.

„Оваа страна“ мислам на 0.mk, а не на it.com.mk.

btw. Моите постови се јасни и прецизни. Можеби треба да се вратиш во петто оделение да повториш малку правопис.

b45k4

hello world
21 февруари 2009
56
0
Абе доста за една маица и за хост е отепавте од карање за еден обичен натпревар не знам да се работи за 50.000 денари сигурно очи ке си извадите:ua:

brzi

hello world
18 април 2007
217
116
brzi's setup  
Processor & Cooler
i7 4790k | CM 420 Evo
Motherboard
Asus Z97K
Storage
PSU
DeepCool DQ750ST 750W
RAM
Video card
Sapphire RX480 4GB OC+
Case
Sama Titan
Mouse
Asus ROG G900
Keyboard
Audio
Bose SoundTrue AE2
OS
Win 10
„Оваа страна“ мислам на 0.mk, а не на it.com.mk.

btw. Моите постови се јасни и прецизни. Можеби треба да се вратиш во петто оделение да повториш малку правопис.

za koja i da mislis istiot e komentarot.
ne e problem ke se vratam vo petto oddelenie zosto sum zaboravil eden zbor da napisam.
ama pak ti nemat da razbiras nisto vo vrska so temava, pa ni vrakanje nazad vo osnovno obrazovanie nema da ti napravi razlika.

imate gore fino lepo izbor, izberete, potvrdete go glasot i ne komentirajte za gjabe

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.803
33.943
roka.mk
Момци...ајде доста е...ова е само игра...нека победи оној кој навистина вреди да победи ценете квалитет....и изфрлето го Балакнското во вас :):)

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно