Колку да навлечат народ, сега веќе почнуваат со лажен попуст.
Анхоч:![]()
Слушалки Logitech G Pro (2019), црни
Слушалки Logitech G Pro (2019), црни nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
![]()
Слушалки Logitech G Pro X, црни
Слушалки Logitech G Pro X, црни nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Не можев да ги најдам во Сетек и Анхоч ама во ДДком се отприлика 2000 денари плус за секоj од двата.
Во Артист се 4900ден.![]()
Слушалки Audio-Technica ATH-M30x
Слушалки Audio-Technica ATH-M30x nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Страната на артист не им е во функција, го дознав тоа на потешкиот начин. Artist Systems - Pro audio equipment & musical instrumentsВо Артист се 4900ден.
За гитари и опрема за гитара се тапа, единствено добро е што носат Schecter гитари и Orange појачала. А за Аудио Опрема како микрофони, интерфејси, монитори, слушалки без разлика дали им работи страната или не, мислам дека имаат доста работи што ги има на веб страната.Страната на артист не им е во функција, го дознав тоа на потешкиот начин. Artist Systems - Pro audio equipment & musical instruments
Се залетав да купувам гитара, влегувам у натре викам дај да ја видам оваа од странава и тој ми вика аа друже страната не ни работи кујзнае од кога, правиме нова, овие се стари модели. Ниеден модел што го гледав на страната го немаа у дуќан XD
Обично кога постирам во оваа тема, постирам цена тука и на gjirafa50 за да се види споредба со цената. А за тоа што е 700 денари поевтино, според мене таа разлика не вреди.Не е 700 денари разлика и добра цена за солидни слушалки? Не сфаќам во кој контекст ме цитираш.
EDIT: Плус одговорот над мене. Последен пат ко бев беа 5.5к.
Топ, пак го намалиле. Ама некако сè се врти околу десетина исти производа...SteelSeries Prime по цена од 1390 ден.
Си има причина зошто се толку скапиОвој да не ти ги полага автоматски испитите и оди на испити место тебе?
Да, ако полагаш математика за економисти. Ја олеснува работата за 95%.Овој да не ти ги полага автоматски испитите и оди на испити место тебе?
Ја олеснува работата заДа, ако полагаш математика за економисти. Ја олеснува работата за 95%.
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
Чекаат да кажат поединци од форумов за колку треба да ги продаваат, па ќе пуштат една тураНема никаков деал за графичка веќе 2 недели , Жирафата успори некако![]()
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден