малце се тешки од Delight, b2 па и Салон29. Изгледа се научени со фирми да работат или што ја знам .. ако не отидеш во салон ништо од работа. Сега може се прилагодиле на ситуација па да се покумуникативни
Од каде го зема и која цена ?И јас така мислев, ама земав DXRacer![]()
Од каде го зема и која цена ?
На работа користиме Steelcase Series 1 и можам да кажам дека столот е супер.Која е најдобрата столица што ја има кај нас во МК за до кај 300-400 евра? Значи да е со сите нишани, не мора да личи гејмерска нормално.
armrest од мек материјал е или е тврдо ?На работа користиме Steelcase Series 1 и можам да кажам дека столот е супер.
Рачките се подесуваат во секоја насока, т.е. 4-way adjustable. Седлото се подесува напред-назад и нормално, цел стол по висина.
Плус по висина се подесува делот за кичмата, lumbar support.
Може да се купи и со наслон за глава (слика), што според мене е must have.
За цена не знам, но комплет со наслонот за глава, би требало да е под 400еур.
View: https://www.youtube.com/watch?v=CAVu7sCt98U
Мек материјал. Гумирана пластика или што и да е.armrest од мек материјал е или е тврдо ?
На работа користиме Steelcase Series 1 и можам да кажам дека столот е супер.
Рачките се подесуваат во секоја насока, т.е. 4-way adjustable. Седлото се подесува напред-назад и нормално, цел стол по висина.
На работа користиме Steelcase Series 1 и можам да кажам дека столот е супер.
Нема никаква шанса да е под 400 евра во МК,или СМК кој како милуваНа работа користиме Steelcase Series 1 и можам да кажам дека столот е супер.
Steelcase ergonomski stolici i biroa | Скопjе стар е огласот али ова беше фирма што се затвори што продаваше нови не користени, отпирлика цената .. со некој попуст ваљда пошто сепак втора рака иако се нови.Нема никаква шанса да е под 400 евра во МК,или СМК кој како милува![]()
Друго е ова брат,чистење залихи,пред затварање попусти...Steelcase ergonomski stolici i biroa | Скопjе стар е огласот али ова беше фирма што се затвори што продаваше нови не користени, отпирлика цената .. со некој попуст ваљда пошто сепак втора рака иако се нови.
Steelcase ergonomski stolici i biroa | Скопjе стар е огласот али ова беше фирма што се затвори што продаваше нови не користени, отпирлика цената .. со некој попуст ваљда пошто сепак втора рака иако се нови.
Никогаш не сум тестирал максимум. Би рекол доволно, иако е релативно.Колку може да се навали столчето?
Таа што си ја земал ти не е иста со таа во Салон 29. @mviktors има убаво разложено погоре.Искрено би сакал да е под 400 еур ама не верувам. Ја пред да зеам столица глеав Steelcase у Delight мислам ги имаат, позади млечен. Тогаш буџетот ми беше 300 еур и до тие пари ми понудија само 4 столици ако не се лажам и сите беа меѓу 250 и 300 еур. Според изгледот и функционалностите, беа далеку од овој, па од таму мислам дека столицава би била сигурно околу 450/500. Зборам за цени со ДДВ.
Инаку @-={K-O-R-U-N}=- доколку не мора да е стриктно гејмерска, ѕирни ги Office & Co, спроти седиштето на НЛБ или у Карпош у близина на МИДА. Ја од таму зедов столица за 13500 која беше околу 18000 у Салон 29. Доставата тогаш им беше бесплатна и за една столица.
Никогаш не сум тестирал максимум. Би рекол доволно, иако е релативно.
@Fredy @NikolovskiM
Во право сте, околу 700еур ги купиле кај нас.
Италјански се столчиљата и во Салон 29 и во офис и ко.Има и кинески,не велам не,ама цената ги детектира од прваТоа опцијата за анхоч и сет, како да имаш на што да седиш, делува ок.
Тоа опцијата од динусаурус фирмиве за мебел/канцелариска опрема кај нас, би ги избегнал во широк лак. Кинески столчиња со ужас механизми со набилдани цени. Побарајте објаснување зошто најскапиот нивни стол е покап од најефтиниот и дали има различен механизам, и се ќе ви стане јасно.
Опцијата за поскапо столче е иневстиција во вашето здравје. Планирајте дека нема да сте вечно млади, а дека секако ќе седите со саати пред екран.
Мислам дека беше веќе кажано, но освен ако не стои познат бренд позади нив, најголемиот број столчиња од овие новопечени брендови се произведуваат во 2-3 фабрики во Кина. Тоа дека се чешки, италијански, турски... се само маркетиншки трикови. Се мислиш која столица да ја купиш, дали од Сетек, Анхоч..., А најверојатно се работи за истата столица со друг натпис.
Ако купиш Мерцедес, а немаш милиони, ваљда ќе видиш дека има и A и В и C класа, не постои само Ѕ.Италјански се столчиљата и во Салон 29 и во офис и ко.Има и кинески,не велам не,ама цената ги детектира од прва
Збориш на памет.
Друго - не секој има 1000+ евра за Аерон и другите модели на Херман Милер и Steelcase...
Мислам дека беше веќе кажано, но освен ако не стои познат бренд позади нив, најголемиот број столчиња од овие новопечени брендови се произведуваат во 2-3 фабрики во Кина. Тоа дека се чешки, италијански, турски... се само маркетиншки трикови. Се мислиш која столица да ја купиш, дали од Сетек, Анхоч..., А најверојатно се работи за истата столица со друг натпис.
Инаку, неколку дена откако го купув, забележав дека Риверсофт продава потполно истиот стол со платно, под друго име и 3.000ден поевтин. Линк.
Бесплатна достава
PLAYING CARDS PALADONE STRANGER THINGS 5
790,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден