у п.м. ова течностиве штп ги купив се 18-ка и прејаки ми се. да земам ке идам сега послаби али кое бројче? ваљда 9-ка ке ми биде доволно или...? ај ве молам препорака.
и опет ја, ај некој да ми каже што правам погрешно. до сега се беше тамам, ја сменив течноста за да пробам друга и сега кога ке го стисна она копчето за да повлечам ми прска течност од дупчето каде што се влече. и исто така и пуцкета.
И јас сум почетник 1месец и 3дена Вејмам од почеток се заигруваф и јас првите 2-3дена па ако пробаш некое овошје или нешто шо те бендисва Малце ќе ти биди еден танк дневно почнаф со 24мг никотин сега сум на 6мг Дури И Мешам Со ВГ Во План сум да Почнам Со Чист ВГ Али Прво Да Си Нарачам Ароми послем ПразницитеНе бе човек, ја сум ти лик од тие "колку ке платиш толку ке kлатиш" така да си одам после фино лепо у продавница и си купувам ко шо треба, 7-8 часа ја имам цигарава, така да прво да ги пробам готовите решенија пред да почнам со "custom"
Него ме интересра, се знае ли колку течност е замена на една цигара? Или шо знам, едно тубиче течност колку цигари заменува? Јас денес забегав, до сега пола го издував.
И друго, тоа што е од страна, како прстен со регулатор за воздух, за што служи точно? Дали ако е затнато по малку се троши течноста ама па за тоа е послаба или едноставно по малку пареа испушта или што ти ја знам....?
@AudioFlyX Читај и не се секирај, но сепак дели на пратки над 20 долари, а што поблиску до тоа (за да не чекаш многу некоја работа, односно поради неа да ги чекаш другите). Модот гледај сам да патува, па комбинирај ги другите работи.
@crcic Читај и ти. :hay: Од таму гледам дека Про доаѓал со 0,5 омски грејач, што е веќе пожешко, па тоа комбинирано со јаката течност може да ти прави проблеми. Смени грејач и течност.
NB 2-SCREEN MONITOR 14" EXTRALINK S688, IPS FULLHD, 13.3"- 17.3", EX.21571
22.510,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
CONVERTOR PCI-E TO IEEE 1394 FIREWIRE ESTILLO (1394AV 3+1 port)
1.370,00 ден
SSD M.2 512GB PHISON P0327 NVMe Gen4 x4 P03270512N 2230
7.050,00 ден