Gajche-X
poweruser
Нов полнач од XTAR mc6
6 слота
Ревју-вЧе од Dj LSB Vapes
View: https://youtu.be/R1hAy27EI0U
Sent from my iPad using Tapatalk
6 слота
Жив и здрав да си ми Пријателе.Ахаха Деци малииии
Смешки
Од кај ме прочитал/чул па баш за мене
(Очигледно ,превише "ашикувам" на темава хахаха )
Кој што му е кеиф,тоа нека си користи,нема правило.
Плус кеифот нема цена
Што парички е овој или колку се очекува да биде?Нов полнач од XTAR mc6
6 слота
Него смотав едно Ego со стандардно коилче 1,8Ohm + силика, IPV D2 7W и шо да ви расправам, лу-дни-ца
БЉАК, ќе повратев
Нов полнач од XTAR mc6
6 слота
Море ќе ставам сега еден елиен, ич око не ми трепнуваСега пробај со челичната мрежичка (stainless mesh)![]()
![]()
Мојот следен полнач :inlove:
За полнач како @AceLud што го зема, Avatar wismec со три слота,околу 17-18$ на gearbestВчера го гледав и новиот New i4 од Nitecore, има многу подобри перформанси и од D4.
Како и да е морам во догледно време да пазарам нов полнач за 2 или 4 батерии
А овој Nitecore D4 зошто испушти душа незнам, го користев секојдневно околу еднаипол година. Можеби толку му било пишано.
FT не веруваат во 11.11, а и нема никаков празник на тој датум.А зашо нема за ФТ 11.11 празник не ми е јасно
Исто и fasttech го има истиот шипинг за батерии. Инаку секој со свој вкус за се. Еве конкретно за полначи,јас имам xtar vc4 со четири слота и не го менувам за ништо. Ова Avatar е одлично за цената подобро нема. 3 слота од 0,5 до 2Amp. полни,ти си одбираш колку сакаш.Опус браќа вејпари. Само Опус му е мајката. Чудо од чарџер е, само шо дига галама малце повеќе од вашите.
720 ревјуа има на ГБ а и 4 слота е.
Иначе гледам и ГБ убациле шипинг за батерии (конечно).. ама тука троа поскапи се Емиратите..
Погледнете го атачментот 49676
Ако ги закачи 11.11 празникот, ги лапам. Вакви цените + шипингот, тоталката излегува иста и од кај ФТ, така да поарно од таму ќе ги порачам.
А зашо нема за ФТ 11.11 празник не ми е јасно.. :suprised:
2.1Amp. Земав за 200ден. И измерено е точно толку и даваАватарот изгледна примамливо, но сепак треба да се смета на дополнителен трошок за адаптер кој што дава 5v и минимум 2A, а ваквите адаптери кој што навистина испорачуваат 2А струја си имаат солидна цена.
Од Скопје или онлајн го зеде?2.1Amp. Земав за 200ден
Во СК. На 50м од кај што седевме последниот патОд Скопје или онлајн го зеде?
Овај патент треба да го заштитеш авторски![]()
One of the best atomizers holder
Sent from my 2014813 using Tapatalk
замисли 6-7различни шмајзери на исто толку различни штипкиОвај патент треба да го заштитеш авторски![]()
nice one![]()
Ова е подобро![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден