Јас би рекол дека се или залихи или преслечени батерии од којзнае која друга батерија. Само навлаки им ставаат.Alert
'Sony Konion US18650VTC5 3.6V 2600mAh (15C)' product is back in stock, so you can purchase this product now.
Sony Konion US18650VTC5 3.6V 2600mAh (15C)
Не реков дека токму тие се преслечени, туку дека постои таква можност.Kako мислиш дека се преслечени од друга батерија? Имаш некое инфо за тоа или нагаѓаѓш? Пошто за таква објава треба да имаш некое инфо нели, некој да се пожалил, тестирал пошто јас гледам дека сите кој купиле VTC4 и VTC5 од сајтот се презадовлни. Но ако имаш некое инфо пиши за да знаеме.
Очигледно не си запознаен со механички модови и суб ом кадешто амперажата е најбитна.Зошто таква абтерија, никој од нај не користи повеќе од 30 вати, оваа може да испорача 100вати али тоа не ни е потребно.
Панасоников дава 10 а значи 40 вати грубо за нас повеќе од доволно, има поголем број циклуси на полнење поголем капацитет и многу поевтина
Panasonic NCR18650PF 3.7V 2900mAh
А што користиш ти ако не е тајна?Очигледно не си запознаен со механички модови и суб ом кадешто амперажата е најбитна.
Немезис 18650 механички мод на 0.3 ома.А што користиш ти ако не е тајна?
Па со1.5 ома дури и батерија извадена од батерија од лаптоп сосема ќе ти биде доволна.појам немам, 1.5 ома користам на умбрела и закон ми е
Постот на кјосмофон беше иронија ако не сфатиПа со1.5 ома дури и батерија извадена од батерија од лаптоп сосема ќе ти биде доволна.
Значи, ако некој е активен на форумот е со големо искуство за електронски цигари? или не сфатив добро?Постот на кјосмофон беше иронија ако не сфати
@kjosmofon , @Metuzalem се корисници со најголемо искуство тука... прочитај ја темата од почеток до крај.. за да донесеш заклучок
Edit> Нека ми простат другите кои ги заборавив
И сега?не само иронија што употреби, @kjosmofon, меѓу другото има и немезис мод којзнае од кога (лично видено!)
Значи, ако некој е активен на форумот е со големо искуство за електронски цигари? или не сфатив добро?
Во врска со иронијата и читањето на 81 страници: Немав време да ја прочитам целата тема, такашто не можев да знам дали е иронија или не.
И сега?
http://www.totallywicked-eliquid.co.uk Постојат од 2008 и од таму ја порачав првата его цигара во 2010, што не ги задоволи моите потреби во тоа време. Од тогаш експериментирам и учам за електронските цигари. Денес знам што ми одговара и како да го постигнам тоа што ми одговара, без разлика дали се работи за модови, атомизери, батерии или течности.welcome во друштво, србите имаат цел форум на тематикава, ние овде „гусламе“ неколку души овде на ит форумот
@DennyMK дечко активноста не е мерило на искуство во вајпање... ако ја прочиташе темата (за кој сам си кажа дека не си ја прочитал) ќе сфатеше што ти зборам...те советувам да ја прочиташ пред да се впушташ во ниски коментари... sorry за спам и излегување надвор од темата, но сметав дека имаше потребаЗначи, ако некој е активен на форумот е со големо искуство за електронски цигари? или не сфатив добро?
Во врска со иронијата и читањето на 81 страници: Немав време да ја прочитам целата тема, такашто не можев да знам дали е иронија или не.
И сега?
Дечко, па не треба да бидеш арогантен ако е така. Јас не навредив никој и не употребив „ниски“ коментари. Не е битно. Ја оставам темава на страна бидејќи нема што да помогнам и да сакам. Поздрав@DennyMK дечко активноста не е мерило на искуство во вајпање... ако ја прочиташе темата (за кој сам си кажа дека не си ја прочитал) ќе сфатеше што ти зборам...те советувам да ја прочиташ пред да се впушташ во ниски коментари... sorry за спам и излегување надвор од темата, но сметав дека имаше потреба
Е шо се налути одма? Шала малку. За секоја намена и за секој сетинг си има различни батерја. Втц4,5 се доста популарни за механички модови и сабом сетинзи, панасоникот пак посебно тие од 3400мач се супер за апв што не одат под 1 ом@DennyMK додека си тука, @kjosmofon ќе ти прости додека кажеш k2laptop, така да слободно остани со нас во друштво