Saso Trpenoski
hello world
- 21 мај 2019
- 126
- 136
Некој предлог за добар тенк за вкус а да не е РТА
Sent from my iPhone using Tapatalk
На Николас греачите не се познати по некој вкус а и брзо се трошат, има солиден вејп.Некој предлог за добар тенк за вкус а да не е РТА
Споредба со Siren 2 ?Дојде и дварф верзија 2,златниот од десно. Добри навои,не мириса,го викнав. Исти вкус како дварф верзија 1 од лево,но му затерав чејн вејп неколку пати по 10тина влечења,нема сува пареа,одма памукот си влече течност за разлика од верзија 1. Тоа е поради нели поголемите овални отвори за течноста.. одлично атомизерче за 10тина долариПогледнете го атачментот 75898
Дали имаше тракинг бројче и ако имало во кој формат беше?Кинеска пошта (Air Mail by China Post) за $2.00 и не е толку лоша опција ... ако не ви се брза.
Хм,јас во суштина користам сирена,дварф првата и втората верзија и два догистајл. Сите овие атомизери ми се омилени бидејки изобилуваат со многу арома,но помеѓу сирена и дварф јас неможам баш конкретна разлика да направам освен нели начинот на аирфлов и дека кај сирената се осека и втората арома од миксови повеке. На пример течност after eight,главна арома чоколадо втора арома малку ментол. Е сега кај дварфот е така малку нападна измешана,а кај сирената ги разликувам како што треба. Значи ако немаш ни дварф ни сирена јас би ти препорачал прво сирена. Ама пак ке кажам,сите што ги набројав баш ми се како комплет..не би можел ни без еден од нив.
Уште сум во тест фаза, но сметај дека јас сум ти D2L со омажа околу 0,2-0,4 и цепам инџекшн на повисока ватажа.@krema дај кажи некој збор за иповер 5000mah,напрај споредба со модови кој користат надворешни батерии.
Имам сирен за то прашувам за разликаХм,јас во суштина користам сирена,дварф првата и втората верзија и два догистајл. Сите овие атомизери ми се омилени бидејки изобилуваат со многу арома,но помеѓу сирена и дварф јас неможам баш конкретна разлика да направам освен нели начинот на аирфлов и дека кај сирената се осека и втората арома од миксови повеке. На пример течност after eight,главна арома чоколадо втора арома малку ментол. Е сега кај дварфот е така малку нападна измешана,а кај сирената ги разликувам како што треба. Значи ако немаш ни дварф ни сирена јас би ти препорачал прво сирена. Ама пак ке кажам,сите што ги набројав баш ми се како комплет..не би можел ни без еден од нив.