Ајдеееееееее... ова изгледа на ајфон е хостирано, они имаат проблем со саатот!!! Ова ме упатува да мислам дека @toshex стои зад нападите!
пак погрешно го фатил iPhone-отНе ти чини интернетот.![]()
Ти на темава...
Погледнете го атачментот 115533
Мислењето е автоматски споено:
Се пишува „ипхоне“ правилно
Кога ке го опрајте тапаталк веќе две недели не ми отвара It форум
Кога ке го опрајте тапаталк веќе две недели не ми отвара It форум
Apple не поддржува DDoS напади, затоа ти работи.Мене ми отвара од иПхоне btw не знам дали апликацијава е преку тапаталк одамна ја имам симнато..
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
јеп, апл исто не подржува капча, затоа на нас со ипхони и макбуци не ни да ва верификација од клаудфлерПогледнете го атачментот 115535
Мислењето е автоматски споено:
Apple не поддржува DDoS напади, затоа ти работи.
Јаки се тие. Они од кешот си читаат додека е паднат форумотЛегендата вели, тија со ајфоње, ич мака немале во живото.
иПхоне би лајк : Зарем имаше напад?![]()
Ко човек што нонстоп му е отворен форумов, се примети пред пола саат и тоа убаво.Би го советувал да престане - веќе изгледа одлично се браните (вие или КлаудФлер митигираат напади) - бидејки не се примети застој на сајтов .
FYI, нападите секојдневно траат. Денеска е забележан и издржан и најголемиот напад до сега:
34.60k requests per seconds
FYI, нападите секојдневно траат. Денеска е забележан и издржан и најголемиот напад до сега:
34.60k requests per seconds
"Да се фокусиравте вака и на IT v6 ќе беше топ“![]()
Бесплатна достава
RAM DDR4 32GB (1x32GB) 3200MHz Kingfast Black KF3200DDCD4-32GB
15.050,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден